Gasiți un tren de la București până la Tulcea

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 31,80RON
Durata călătoriei 7 h 49 min
Călătorii pe zi 26
Prima plecare: 03:15
Ultima plecare: 14:00
Distanța 228km

bilete de tren ieftine de la București pe virail Tulcea.

Cu virail puteți compara prețurile trenurilor de la București la o clipire Tulcea din ochi. Ceea ce ai nevoie este doar pentru a alege data aveți de gând să plece și, dacă doriți, sortare și filtra rezultatele în preț și timp. Pentru a rezerva călătoria perfectă, virail vă va redirecționa direct la site-ul furnizorului, pentru o achiziție extrem de sigur.

Ce companii de turism de la București cu trenul până la Tulcea?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la București la Tulcea oferite de Infofer și CFR Călători.

Care este prețul biletelor de tren de la București la Tulcea?

Rezervarea în avans într-adevăr vă permite să salvați niște bani: de fapt, puteți obține bilete de tren ieftine de la București la, de asemenea, doar Tulcea 31,80 RON, în timp ce prețul mediu este 79,95 RON.

Prețul biletului București - Tulcea în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
64,05 RON64,05 RON64,05 RON60,75 RON Detalii 60,75 RON57,35 RON
Detalii 50 RON50 RON Detalii Detalii Detalii Detalii

Uneori este posibil pentru a obține soluții mai ieftine de a avea o privire la oferte limitate sau la programe de fidelitate puse la dispoziție pe site-urile companiilor.

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.

Care sunt stațiile de plecare și de sosire în București și Tulcea?

Trenurile spre pot pleca din Tulcea ultimul Bucuresti Obor, Bucuresti Nord, Bucuresti Baneasa, București Băneasa și București Nord și să ajungă la Tulcea Oras, Tulcea Marfuri și Tulcea Mărfuri.

Cât timp durează de la București la și când Tulcea trenurile plece?

Primul tren spre 03:06 pleacă la ora Tulcea ultimul, în timp ce ultimul la 14:01. În medie, călătoria durează 6 ore și 32 minute, dar cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 5 ore și 34 minute Tulcea ultimul.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another