Tren București - Tulcea prețuri de la 4,40 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

București la Tulcea cu trenul

Călătoria de la București la Tulcea cu trenul este de 227,93 km și durează 8 ore 46 min.. Există 6 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 07:00 și ultima la 22:25. Este posibil să călătoriți de la București la Tulcea cu tren pentru doar 4,40 lei sau până la 105,69 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 4,40 lei.

Cel mai mic pret4,40 lei
Durata călătoriei8 ore 46 min.
Conexiune pe zi6
Cel mai mic pret4,40 lei
Cel mai mare preț105,69 lei
Prima Plecare07:00
Ultima Plecare22:25
Distanţă227,93 km
PlecareBucurești
SosireTulcea
TransportatoriCFR Calatori, Transferoviar Calatori

Tren Bilete de la Bucharest la Tulcea

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Călătoria de la București la Tulcea cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Tulcea? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la București la Tulcea, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă să ajung de la București la Tulcea cu trenul?

Cele mai ieftine bilete de tren de la București la Tulcea costă 4,40 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 80,72 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Tulcea.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Tulcea. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la București la Tulcea, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 80,72 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la București la Tulcea cu trenul?

Cu o distanță de 227,93 km între București și Tulcea, de obicei va dura 8 ore 46 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 8 ore 46 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria de la București la Tulcea acoperă o distanță de 227,93 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 8 ore 46 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 5 ore 23 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la București la Tulcea făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

La ce oră sunt plecările de la București la Tulcea?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la București la Tulcea, care de obicei este la 07:00. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 22:25. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. În general, prima plecare a serii din București va fi la 07:00, iar ultima plecare va fi la 22:25. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la București la Tulcea se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la București la Tulcea?

În București, stațiile de plecare includ Bukarest, Autogara Rahova,Bucuresti Basarab,Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Autogara Militari,Bucharest Piata Gara De Nord,Henri Coandă International Airport, OTP. Când veți sosi în Tulcea, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Tulcea Autogara. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la București la Tulcea sunt în fiecare zi?

În medie, sunt 6 plecări zilnice de la București la Tulcea. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 0 plecări de la București care merg direct la Tulcea. Există 6 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Tulcea. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Tulcea

Bilete ieftine de tren de la București la Tulcea
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Tulcea.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Tulcea, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Tulcea.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Tulcea

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 2,25 lei la 30,98 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 93% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la București la Tulcea

Cele mai ieftine bilete de tren București - Tulcea pot fi găsite până la 4,35 lei dacă aveți noroc sau 32,70 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 85,02 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Tulcea cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Tulcea, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori și Transferoviar Calatori de la București la Tulcea
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Tulcea cu train.
Facilităţi CFR Calatori Transferoviar Calatori
quiet_zone Zona de liniste check cross
wifi Wifi check cross
power_sockets Prize check cross
luggage Bagaje check check
accessibility Accesibilitate check cross
food_and_drink Mancare si bautura check check
air_con Aer condiționat check cross
bicycle Bicicleta check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check

București la Tulcea Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
15.96kg
Autobuz
17.09kg
Zbor
45.59kg
Mașină
36.47kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Tulcea cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Tulcea sunt 15.96kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Tulcea? Luând trenul între București și Tulcea veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 29.63kg față de un zbor, 1.13kg față de autobuz și 20.51kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Tulcea?
Un bilet de tren de la București la Tulcea este de 80,72 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 4,40 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Tulcea?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Tulcea este de 4,40 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Tulcea cu tren?
Distanța între București și Tulcea este de 227,93 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Tulcea?
Călătoria de la București la Tulcea durează în medie 8 ore 46 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 5 ore 23 min..
Ce companii operează de la București la Tulcea?
Ruta București - Tulcea este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori și Transferoviar Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Tulcea?
Ruta de la București la Tulcea are în medie 6 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Tulcea?
Primul tren de la București la Tulcea pleacă la orele 07:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Tulcea?
Ultimul tren de la București la Tulcea pleacă la orele 22:25. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Tulcea?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 4,40 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Tulcea?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Tulcea este 5 ore 23 min..
Există un tren direct de la București la Tulcea?
Da, există un tren direct între București și Tulcea.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Tulcea?
Călătoria cu tren de la București la Tulcea creează 15.96kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Tulcea

Rute asemănătoare

Alte rute populare