Header background
  • Direct
  • Dus-Întors
Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la București până la Tulcea

Starting from
32,60 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

De la 46,15 RON
Transport Tren

Mâine

De la 44,55 RON
Transport Tren

2 Zile

De la 46,15 RON
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Tulcea

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Tulcea

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Tulcea? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă să ajung de la București la Tulcea cu trenul?

Când călătoriți de la București la Tulcea, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 57,44 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 32,60 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.București la Tulcea transport tren

Cel mai bun preț 41,15 RON
Durata călătoriei 8 h 2 min
Călătorii pe zi 9
Prima plecare 06:22
Ultima plecare 23:30
Distanța 228 km
Plecare București
Sosire Tulcea
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători,

Prețul biletului București - Tulcea în fiecare zi

 
Azi
46,15 RON
24,36 RON
Mâine
46,15 RON
102,32 RON
În 2 zile
44,55 RON
Detalii
În 3 zile
46,15 RON
38,98 RON
În 4 zile
41,15 RON
Detalii
În 5 zile
41,15 RON
Detalii
În 6 zile
43,60 RON
73,08 RON

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
9
Transportatori
1
Prețul minim
32,60 RON
Prețul maxim
91,70 RON

București - Tulcea

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

41,15 RON

Data
Joi 7 Iulie 2022
CFR Călători-logo
București Obor - Tulcea Mărfuri
20:30 - 09:19
CFR Călători
12h 49min
2 schimbări
CO2: 0.65kg
Cel mai ieftin

Cât de lungă este călătoria de la București la Tulcea cu trenul?

Călătoria de la București la Tulcea acoperă o distanță de 228 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 8 h 2 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 4 h 38 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la București la Tulcea făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la București la Tulcea?

Prima plecare zilnică de la București la Tulcea este la 06:22, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 23:30. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între București și Tulcea. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la București la Tulcea?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între București și Tulcea. Vă puteți începe călătoria în București la stații precum București Băneasa, București Nord și București Obor. Acestea se leagă de stații care includ Tulcea Mărfuri din Tulcea. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la București la Tulcea.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din București spre Tulcea?

Dacă vreți să ajungeți de la București la Tulcea, puteți călători cu furnizori precum CFR Călători. Veți găsi un număr maxim de 11 plecări pe zi. În medie, sunt 9 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 2 călătorii directe între București și Tulcea. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 7 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
115 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback