Autobuz București - Tulcea preturi de la 92,30 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
92,30 lei

București la Tulcea cu autobuzul

Călătoria de la București la Tulcea cu autobuzul este de 227,93 km și durează 4 ore 30 min.. Există 8 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 09:00 și ultima la 22:00. Este posibil să călătoriți de la București la Tulcea cu autobuz pentru doar 92,30 lei sau până la 93,13 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 92,30 lei.

Cel mai mic pret92,30 lei
Durata călătoriei4 ore 30 min.
Conexiune pe zi8
Cel mai mic pret92,30 lei
Cel mai mare preț93,13 lei
Prima Plecare09:00
Ultima Plecare22:00
Distanţă227,93 km
PlecareBucurești
SosireTulcea
Transportatoriautogari, augustina

Autobuz Bilete de la Bucharest la Tulcea

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la București la Tulcea cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la București la Tulcea? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă biletele de autobuz de la București la Tulcea?

Prețurile biletelor de autobuz de la București la Tulcea variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la București la Tulcea vor costa 92,30 lei. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 92,69 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Tulcea. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 92,69 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Tulcea.

Cât de lungă este călătoria de la București la Tulcea cu autobuzul?

Distanța dintre București și Tulcea este aproximativ 227,93 km. În general, va dura în jur de 4 ore 30 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria între București și Tulcea cu autobuzul durează de obicei 4 ore 30 min. pentru a acoperi o distanță de 227,93 km. Cea mai scurtă călătorie de la București la Tulcea vă va duce 4 ore 30 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Tulcea, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la București la Tulcea?

În general, prima plecare a zilei din București va fi la 09:00, iar ultima plecare va fi la 22:00. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la București la Tulcea se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la București la Tulcea la 09:00. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 22:00. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la București la Tulcea?

Puteți pleca din București la stații precum Bucharest Filaret Bus Station,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucharest Autogara Militari,Bukarest, Autogara Rahova,Bucuresti Basarab,Bucharest Piata Gara De Nord. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Tulcea la următoarele stații: Tulcea Autogara. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din București și Tulcea. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la București la Tulcea?

Numărul exact al călătoriilor de la București la Tulcea poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 8 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la București la Tulcea. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la București la Tulcea variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 8 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Tulcea. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Tulcea

Bilete ieftine de autobuz de la București la Tulcea
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Tulcea.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Tulcea, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Tulcea.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Tulcea

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la București la Tulcea

Cele mai ieftine bilete de autobuz București - Tulcea pot fi găsite până la 72,76 lei dacă aveți noroc sau 88,11 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 93,13 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Tulcea cu autobuzul

Când călătoriți la Tulcea cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

București la Tulcea Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
15.96kg
Autobuz
17.09kg
Zbor
45.59kg
Mașină
36.47kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la București la Tulcea?
Un bilet de autobuz de la București la Tulcea este de 92,69 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 92,30 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la București la Tulcea?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la București la Tulcea este de 92,30 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Tulcea cu autobuz?
Distanța între București și Tulcea este de 227,93 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Tulcea?
Călătoria de la București la Tulcea durează în medie 4 ore 30 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 4 ore 30 min..
Ce companii operează de la București la Tulcea?
Ruta București - Tulcea este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, autogari și augustina ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Tulcea?
Ruta de la București la Tulcea are în medie 8 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Tulcea?
Primul autobuz de la București la Tulcea pleacă la orele 09:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Tulcea?
Ultimul autobuz de la București la Tulcea pleacă la orele 22:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Tulcea?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 92,30 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Tulcea?
Există în medie 8 de la București pentru a merge la Tulcea.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Tulcea?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Tulcea este 4 ore 30 min..
Există un autobuz direct de la București la Tulcea?
Da, există un autobuz direct între București și Tulcea.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Tulcea?
Călătoria cu autobuz de la București la Tulcea creează 17.09kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Tulcea

Rute asemănătoare

Alte rute populare