Tren Iaşi - Bârlad prețuri de la 8,84RON

Începe de la
8,84RON
Descoperă

Iaşi la Bârlad de la tren

Călătoria de la Iaşi la Bârlad de la tren este de 103,9 km și durează 1 h 54 min. Există 12 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 01:40 și ultima la 19:36. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Bârlad cu tren pentru doar 8,84RON sau până la 41,24RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 8,84RON.

Cel mai bun preț 8,84RON
Durata călătoriei 1 h 54 min
Conexiune pe zi 12
Cel mai mic pret 8,84RON
Cel mai mare preț 41,24RON
Prima Plecare 01:40
Ultima Plecare 19:36
Distanţă 103,9 km
Plecare Iaşi
Sosire Bârlad
Transportatori Regio Calatori, CFR Calatori

Tren Bilete de la Iaşi la Bârlad

  Sep 29
  18,67RON
  26°
  Sep 30
  8,84RON
  26°
  Oct 01
  Detalii
  22°
  Oct 02
  Detalii
  19°
  Oct 03
  Detalii
  22°
  Oct 04
  Detalii
  24°
  Oct 05
  Detalii
  22°
  Oct 06
  Detalii
  17°
  Oct 07
  16,76RON
  25°
  Oct 08
  16,81RON
  26°
  Oct 09
  Detalii
  25°
  Oct 10
  Detalii
  25°
  Oct 11
  Detalii
  25°
  Oct 12
  Detalii
  25°
  Oct 13
  Detalii
  23°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
26°

Călătoria de la Iaşi la Bârlad cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Iaşi la Bârlad. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă biletele de tren de la Iaşi la Bârlad?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Iaşi la Bârlad costă 17,10RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 31,66RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Iaşi la Bârlad.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iaşi la Bârlad

 
Sep 29
Vineri
26°
18,67RON
Sep 30
Sâmbătă
26°
8,84RON
Oct 01
Duminică
22°
Detalii
Oct 02
Luni
19°
Detalii
Oct 03
Marți
22°
Detalii
Oct 04
Miercuri
24°
Detalii
Oct 05
Joi
22°
Detalii
Bilete ieftine de de la Iaşi la Bârlad
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Bârlad.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Bârlad, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Bârlad.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iaşi la Bârlad

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Bârlad cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Bârlad, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord Regio Calatori and CFR Calatori de la Iaşi la Bârlad
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Bârlad cu tren.
Facilităţi Regio Calatori CFR Calatori
Mancare si bautura
Bicicleta
Vagon de dormit
Zona de liniste
Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Aer condiționat

Iaşi la Bârlad Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
1.3kg
Autobuz
8.8kg
Zbor
353.1kg
Mașină
34.1kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Bârlad cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Bârlad sunt 1.3kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Bârlad? Luând trenul între Iaşi și Bârlad veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 351.8kg față de un zbor, 7.5kg față de autobuz și 32.7kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Bârlad?
Un bilet de tren de la Iaşi la Bârlad este de 28,59RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 8,84RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Bârlad?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Bârlad este de 8,84RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Bârlad cu tren?
Distanța între Iaşi și Bârlad este de 103,9 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Bârlad?
Călătoria de la Iaşi la Bârlad durează în medie 3 h 55 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 h 54 min.
Ce companii operează de la Iaşi la Bârlad?
Ruta Iaşi - Bârlad este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Regio Calatori, CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Bârlad?
Ruta de la Iaşi la Bârlad are în medie 12 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Bârlad?
Primul tren de la Iaşi la Bârlad pleacă la orele 01:40. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Bârlad?
Ultimul tren de la Iaşi la Bârlad pleacă la orele 19:36. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Bârlad?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 8,84RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Iaşi la Bârlad?
Există stații 2 de la care puteți pleca de la Iaşi pentru a merge la Bârlad. Puteți merge de la Nicolina și Iași și puteți ajunge la Bârlad.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Bârlad?
Există în medie 12 de la Iaşi pentru a merge la Bârlad.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Bârlad?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Bârlad este 1 h 54 min.
Există un tren direct de la Iaşi la Bârlad?
Da, există un tren direct între Iaşi și Bârlad.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Bârlad?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Bârlad creează 1.3kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Bârlad

Rute asemănătoare

Alte rute populare