Gasiți un tren de la Iaşi până la Bârlad

Iaşi la Bârlad de la tren

Călătoria de la Iaşi la Bârlad de la tren este de 104,02 km și durează 2 ore 24 min.. Există 12 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 04:50 și ultima la 22:45. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Bârlad cu tren pentru doar sau până la . Cel mai bun preț pentru această călătorie este .

Durata călătoriei2 ore 24 min.
Conexiune pe zi12
Prima Plecare04:50
Ultima Plecare22:45
Distanţă104,02 km
PlecareIaşi
SosireBârlad
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Iași la Bârlad

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Călătoria de la Iaşi la Bârlad cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Iaşi la Bârlad. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Iaşi la Bârlad?

În medie, un bilet de tren de la Iaşi la Bârlad vă va costa . Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și . Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Bârlad. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Bârlad. Însă în medie veți plăti în jur de pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât durează să ajung de la Iaşi la Bârlad cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 2 ore 24 min.. Atât durează să traversați 104,02 km de la Iaşi la Bârlad. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Iaşi la Bârlad ar putea să dureze mai mult de 2 ore 24 min.. Călătoria între Iaşi și Bârlad cu trenul durează de obicei 2 ore 24 min. pentru a acoperi o distanță de 104,02 km. Cea mai scurtă călătorie de la Iaşi la Bârlad vă va duce 1 oră 50 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Bârlad, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Iaşi la Bârlad?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Iaşi și Bârlad. Vă puteți începe călătoria în Iaşi la stații precum . Acestea se leagă de stații care includ din Bârlad. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Iaşi la Bârlad.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Iaşi spre Bârlad?

Dacă vreți să ajungeți de la Iaşi la Bârlad, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 12 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 12 călătorii directe între Iaşi și Bârlad. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Bârlad. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Bârlad

Bilete ieftine de tren de la Iaşi la Bârlad
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Bârlad.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Bârlad, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Bârlad.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Bârlad

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Bârlad cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Bârlad, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Iaşi la Bârlad Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
7.28kg
Autobuz
7.8kg
Zbor
20.8kg
Mașină
16.64kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Bârlad cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Bârlad sunt 7.28kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Bârlad? Luând trenul între Iaşi și Bârlad veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 13.52kg față de un zbor, 0.52kg față de autobuz și 9.36kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Care este distanța dintre Iaşi și Bârlad cu tren?
Distanța între Iaşi și Bârlad este de 104,02 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Bârlad?
Călătoria de la Iaşi la Bârlad durează în medie 2 ore 24 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 50 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Bârlad?
Ruta de la Iaşi la Bârlad are în medie 12 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Bârlad?
Primul tren de la Iaşi la Bârlad pleacă la orele 04:50. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Bârlad?
Ultimul tren de la Iaşi la Bârlad pleacă la orele 22:45. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Din ce stații pot ajunge de la Iaşi la Bârlad?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Iaşi pentru a merge la Bârlad. Puteți merge de la Iasi și puteți ajunge la Barlad.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Bârlad?
Există în medie 12 de la Iaşi pentru a merge la Bârlad.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Bârlad?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Bârlad este 1 oră 50 min..
Există un tren direct de la Iaşi la Bârlad?
Da, există un tren direct între Iaşi și Bârlad.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Bârlad?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Bârlad creează 7.28kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Bârlad

Rute asemănătoare

Alte rute populare