Tren Iaşi - Lieşti prețuri de la 32,49 lei

Începe de la
32,49 lei

Iaşi la Lieşti de la tren

Călătoria de la Iaşi la Lieşti de la tren este de 172,66 km și durează 3 ore 40 min.. Există 8 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 07:22 și ultima la 22:56. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Lieşti cu tren pentru doar 32,49 lei sau până la 83,02 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 32,49 lei.

Cel mai mic pret32,49 lei
Durata călătoriei3 ore 40 min.
Conexiune pe zi8
Cel mai mic pret32,49 lei
Cel mai mare preț83,02 lei
Prima Plecare07:22
Ultima Plecare22:56
Distanţă172,66 km
PlecareIaşi
SosireLieşti
TransportatoriCFR Calatori

Călătorie rapidă și ușoară de la Iaşi la Lieşti cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Iaşi la Lieşti. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Iaşi la Lieşti?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Lieşti. Însă în medie veți plăti în jur de 52,38 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 32,49 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Lieşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Lieşti. Însă în medie veți plăti în jur de 52,38 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât timp va dura să merg de la Iaşi la Lieşti cu trenul?

Călătoria între Iaşi și Lieşti cu trenul este aproximativ 172,66 km. Vă va lua cam 3 ore 40 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria între Iaşi și Lieşti cu trenul durează de obicei 3 ore 40 min. pentru a acoperi o distanță de 172,66 km. Cea mai scurtă călătorie de la Iaşi la Lieşti vă va duce 2 ore 55 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Lieşti, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Iaşi la Lieşti?

Prima călătorie a zilei pornește de la Iaşi la 07:22. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 22:56. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Iaşi și Lieşti. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță. În general, prima plecare a serii din Iaşi va fi la 07:22, iar ultima plecare va fi la 22:56. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Iaşi la Lieşti se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Iaşi la Lieşti?

În Iaşi, stațiile de plecare includ . Când veți sosi în Lieşti, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum . Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Iaşi la Lieşti?

Veți putea să călătoriți de la Iaşi la Lieşti folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 8 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Iaşi la Lieşti folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 4 legături directe de la Iaşi la Lieşti în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 4 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Lieşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la Iaşi la Lieşti
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Lieşti.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Lieşti, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Lieşti.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Lieşti

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Lieşti pot fi găsite până la 17,84 lei dacă aveți noroc sau 27,60 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 35,08 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Lieşti cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Lieşti, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Iaşi la Lieşti
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Lieşti cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Iaşi la Lieşti Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
12.09kg
Autobuz
12.95kg
Zbor
34.53kg
Mașină
27.63kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Lieşti cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Lieşti sunt 12.09kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Lieşti? Luând trenul între Iaşi și Lieşti veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 22.44kg față de un zbor, 0.86kg față de autobuz și 15.54kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Lieşti?
Un bilet de tren de la Iaşi la Lieşti este de 52,38 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 32,49 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Lieşti?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Lieşti este de 32,49 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Lieşti cu tren?
Distanța între Iaşi și Lieşti este de 172,66 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Lieşti?
Călătoria de la Iaşi la Lieşti durează în medie 3 ore 40 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 55 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Lieşti?
Ruta de la Iaşi la Lieşti are în medie 8 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Lieşti?
Primul tren de la Iaşi la Lieşti pleacă la orele 07:22. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Lieşti?
Ultimul tren de la Iaşi la Lieşti pleacă la orele 22:56. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Lieşti?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 32,49 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Lieşti?
Există în medie 4 de la Iaşi pentru a merge la Lieşti.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Lieşti?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Lieşti este 2 ore 55 min..
Există un tren direct de la Iaşi la Lieşti?
Da, există un tren direct între Iaşi și Lieşti.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Lieşti?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Lieşti creează 12.09kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Lieşti

Rute asemănătoare

Alte rute populare