Tren Iaşi - Milişăuţi prețuri de la 12,22 lei

Începe de la
12,22 lei

Iaşi la Milişăuţi de la tren

Călătoria de la Iaşi la Milişăuţi de la tren este de 138,58 km și durează 4 ore 20 min.. Există 9 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 04:43 și ultima la 22:56. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Milişăuţi cu tren pentru doar 12,22 lei sau până la 130,51 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 12,22 lei.

Cel mai mic pret12,22 lei
Durata călătoriei4 ore 20 min.
Conexiune pe zi9
Cel mai mic pret12,22 lei
Cel mai mare preț130,51 lei
Prima Plecare04:43
Ultima Plecare22:56
Distanţă138,58 km
PlecareIaşi
SosireMilişăuţi
TransportatoriCFR Calatori

Călătoria dvs. de la Iaşi la Milişăuţi cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Iaşi la Milişăuţi. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Iaşi la Milişăuţi?

Prețurile biletelor de tren de la Iaşi la Milişăuţi variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Iaşi la Milişăuţi vor costa 12,22 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 40,02 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Milişăuţi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Iaşi la Milişăuţi, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 40,02 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât de lungă este călătoria de la Iaşi la Milişăuţi cu trenul?

Distanța dintre Iaşi și Milişăuţi este aproximativ 138,58 km. În general, va dura în jur de 4 ore 20 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria de la Iaşi la Milişăuţi acoperă o distanță de 138,58 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 4 ore 20 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 2 ore 33 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Iaşi la Milişăuţi făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când călătoresc de la Iaşi la Milişăuţi cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Puteți pleca din Iaşi la stații precum . La finalul călătoriei, veți putea sosi în Milişăuţi la următoarele stații: . Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Iaşi și Milişăuţi. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii zilnice există de la Iaşi la Milişăuţi?

Numărul exact al călătoriilor de la Iaşi la Milişăuţi poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 9 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Iaşi la Milişăuţi. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Iaşi la Milişăuţi variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 0 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 9 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Milişăuţi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la Iaşi la Milişăuţi
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Milişăuţi.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Milişăuţi, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Milişăuţi.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Milişăuţi

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Milişăuţi pot fi găsite până la 22,57 lei dacă aveți noroc sau 43,33 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 59,22 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Milişăuţi cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Milişăuţi, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Iaşi la Milişăuţi
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Milişăuţi cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Iaşi la Milişăuţi Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
9.7kg
Autobuz
10.39kg
Zbor
27.72kg
Mașină
22.17kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Milişăuţi cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Milişăuţi sunt 9.7kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Milişăuţi? Luând trenul între Iaşi și Milişăuţi veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 18.02kg față de un zbor, 0.69kg față de autobuz și 12.47kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Milişăuţi?
Un bilet de tren de la Iaşi la Milişăuţi este de 40,02 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 12,22 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Milişăuţi?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Milişăuţi este de 12,22 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Milişăuţi cu tren?
Distanța între Iaşi și Milişăuţi este de 138,58 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Milişăuţi?
Călătoria de la Iaşi la Milişăuţi durează în medie 4 ore 20 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 33 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Milişăuţi?
Ruta de la Iaşi la Milişăuţi are în medie 9 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Milişăuţi?
Primul tren de la Iaşi la Milişăuţi pleacă la orele 04:43. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Milişăuţi?
Ultimul tren de la Iaşi la Milişăuţi pleacă la orele 22:56. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Milişăuţi?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 12,22 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Milişăuţi?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Milişăuţi este 2 ore 33 min..
Există un tren direct de la Iaşi la Milişăuţi?
Da, există un tren direct între Iaşi și Milişăuţi.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Milişăuţi?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Milişăuţi creează 9.7kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Milişăuţi

Rute asemănătoare

Alte rute populare