Tren București - Băbeni prețuri de la 38,60 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
38,60 lei

București la Băbeni cu trenul

Călătoria de la București la Băbeni cu trenul este de 159,69 km și durează 6 ore 51 min.. Există 16 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:01 și ultima la 22:57. Este posibil să călătoriți de la București la Băbeni cu tren pentru doar 38,60 lei sau până la 126,75 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 38,60 lei.

Cel mai mic pret38,60 lei
Durata călătoriei6 ore 51 min.
Conexiune pe zi16
Cel mai mic pret38,60 lei
Cel mai mare preț126,75 lei
Prima Plecare00:01
Ultima Plecare22:57
Distanţă159,69 km
PlecareBucurești
SosireBăbeni
TransportatoriCFR Calatori

Călătoria de la București la Băbeni cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Băbeni? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la București la Băbeni?

Prețurile vor varia când călătoriți de la București la Băbeni. Însă în medie veți plăti în jur de 79,16 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 38,60 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Băbeni. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la București la Băbeni variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 79,16 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât durează călătoria de la București la Băbeni cu trenul?

Călătoria de la București la Băbeni cu trenul va dura, de obicei, 6 ore 51 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 159,69 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 6 ore 51 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Distanța dintre București și Băbeni este în jur de 159,69 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 6 ore 51 min.. Totuși, cele mai rapide rute între București și Băbeni durează 4 ore 15 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Care stații se utilizează în călătoriile de la București la Băbeni?

Puteți pleca din București la stații precum Bucharest Piata Gara De Nord,Bukarest, Autogara Rahova,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Autogara Militari,Bucuresti Basarab. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Băbeni la următoarele stații: . Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din București și Băbeni. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la București la Băbeni sunt în fiecare zi?

În medie, sunt 16 plecări zilnice de la București la Băbeni. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 2 plecări de la București care merg direct la Băbeni. Există 14 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Băbeni. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la București la Băbeni
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Băbeni.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Băbeni, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Băbeni.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la București la Băbeni

Cele mai ieftine bilete de tren București - Băbeni pot fi găsite până la 21,26 lei dacă aveți noroc sau 39,77 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 49,99 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Băbeni cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Băbeni, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la București la Băbeni
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Băbeni cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

București la Băbeni Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
11.18kg
Autobuz
11.98kg
Zbor
31.94kg
Mașină
25.55kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Băbeni cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Băbeni sunt 11.18kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Băbeni? Luând trenul între București și Băbeni veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 20.76kg față de un zbor, 0.8kg față de autobuz și 14.37kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Băbeni?
Un bilet de tren de la București la Băbeni este de 79,16 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 38,60 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Băbeni?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Băbeni este de 38,60 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Băbeni cu tren?
Distanța între București și Băbeni este de 159,69 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Băbeni?
Călătoria de la București la Băbeni durează în medie 6 ore 51 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 4 ore 15 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Băbeni?
Ruta de la București la Băbeni are în medie 16 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Băbeni?
Primul tren de la București la Băbeni pleacă la orele 00:01. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Băbeni?
Ultimul tren de la București la Băbeni pleacă la orele 22:57. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Băbeni?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 38,60 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Băbeni?
Există în medie 2 de la București pentru a merge la Băbeni.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Băbeni?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Băbeni este 4 ore 15 min..
Există un tren direct de la București la Băbeni?
Da, există un tren direct între București și Băbeni.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Băbeni?
Călătoria cu tren de la București la Băbeni creează 11.18kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Băbeni

Rute asemănătoare

Alte rute populare