Tren București - Slobozia prețuri de la 23,55 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

București la Slobozia cu trenul

Călătoria de la București la Slobozia cu trenul este de 100,89 km și durează 3 ore 15 min.. Există 11 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 04:00 și ultima la 20:27. Este posibil să călătoriți de la București la Slobozia cu tren pentru doar 23,55 lei sau până la 78,52 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 23,55 lei.

Cel mai mic pret23,55 lei
Durata călătoriei3 ore 15 min.
Conexiune pe zi11
Cel mai mic pret23,55 lei
Cel mai mare preț78,52 lei
Prima Plecare04:00
Ultima Plecare20:27
Distanţă100,89 km
PlecareBucurești
SosireSlobozia
TransportatoriCFR Calatori

Tren Bilete de la Bucharest la Slobozia, Ialomita County

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Călătoria de la București la Slobozia cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la București la Slobozia. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la București la Slobozia?

Prețurile biletelor de tren de la București la Slobozia variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la București la Slobozia vor costa 23,55 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 42,80 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Slobozia. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la București la Slobozia. Însă în medie veți plăti în jur de 42,80 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la București la Slobozia cu trenul?

Călătoria între București și Slobozia cu trenul este aproximativ 100,89 km. Vă va lua cam 3 ore 15 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Pentru a ajunge mai repede de la București la Slobozia, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între București și Slobozia vor termina călătoria în 1 oră 52 min.. În medie, vă va lua cam 3 ore 15 min. pentru a parcurge 100,89 km între București și Slobozia.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la București la Slobozia?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între București și Slobozia. Vă puteți începe călătoria în București la stații precum Bukarest, Autogara Rahova,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucuresti Basarab,Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Autogara Militari,Bucharest Piata Gara De Nord. Acestea se leagă de stații care includ SLOBOZIA din Slobozia. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la București la Slobozia.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la București la Slobozia?

Dacă vreți să ajungeți de la București la Slobozia, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 11 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 2 călătorii directe între București și Slobozia. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 9 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Slobozia. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Slobozia, Ialomita County

Bilete ieftine de tren de la București la Slobozia
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Slobozia.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Slobozia, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Slobozia.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Slobozia, Ialomita County

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Slobozia cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Slobozia, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la București la Slobozia
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Slobozia cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

București la Slobozia Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
7.06kg
Autobuz
7.57kg
Zbor
20.18kg
Mașină
16.14kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Slobozia cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Slobozia sunt 7.06kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Slobozia? Luând trenul între București și Slobozia veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 13.12kg față de un zbor, 0.51kg față de autobuz și 9.08kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Slobozia?
Un bilet de tren de la București la Slobozia este de 42,80 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 23,55 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Slobozia?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Slobozia este de 23,55 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Slobozia cu tren?
Distanța între București și Slobozia este de 100,89 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Slobozia?
Călătoria de la București la Slobozia durează în medie 3 ore 15 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 52 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Slobozia?
Ruta de la București la Slobozia are în medie 11 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Slobozia?
Primul tren de la București la Slobozia pleacă la orele 04:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Slobozia?
Ultimul tren de la București la Slobozia pleacă la orele 20:27. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Slobozia?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 23,55 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Slobozia?
Există în medie 2 de la București pentru a merge la Slobozia.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Slobozia?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Slobozia este 1 oră 52 min..
Există un tren direct de la București la Slobozia?
Da, există un tren direct între București și Slobozia.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Slobozia?
Călătoria cu tren de la București la Slobozia creează 7.06kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Slobozia

Rute asemănătoare

Alte rute populare