Tren Iaşi - Râmnicu Vâlcea prețuri de la 128,61RON

Începe de la
128,61RON
Descoperă

Iaşi la Râmnicu Vâlcea de la tren

Călătoria de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea de la tren este de 338,9 km și durează 5 h 52 min. Există 13 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 04:17 și ultima la 17:07. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea cu tren pentru doar 128,61RON sau până la 247,89RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 128,61RON.

Cel mai bun preț 128,61RON
Durata călătoriei 5 h 52 min
Conexiune pe zi 13
Cel mai mic pret 128,61RON
Cel mai mare preț 247,89RON
Prima Plecare 04:17
Ultima Plecare 17:07
Distanţă 338,9 km
Plecare Iaşi
Sosire Râmnicu Vâlcea
Transportatori CFR Calatori

Tren Bilete de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea

  Sep 29
  142,63RON
  26°
  Sep 30
  142,58RON
  26°
  Oct 01
  141,90RON
  22°
  Oct 02
  Detalii
  19°
  Oct 03
  135,69RON
  22°
  Oct 04
  Detalii
  24°
  Oct 05
  Detalii
  22°
  Oct 06
  Detalii
  17°
  Oct 07
  Detalii
  25°
  Oct 08
  128,80RON
  26°
  Oct 09
  128,80RON
  25°
  Oct 10
  Detalii
  25°
  Oct 11
  128,80RON
  25°
  Oct 12
  Detalii
  25°
  Oct 13
  Detalii
  23°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
26°

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea. Însă în medie veți plăti în jur de 171,30RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 49,30RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea

 
Sep 29
Vineri
26°
142,63RON
Sep 30
Sâmbătă
26°
142,58RON
Oct 01
Duminică
22°
141,90RON
Oct 02
Luni
19°
Detalii
Oct 03
Marți
22°
135,69RON
Oct 04
Miercuri
24°
Detalii
Oct 05
Joi
22°
Detalii
Bilete ieftine de de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 49RON la 151RON, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 68% în călătoria dvs.!

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Râmnicu Vâlcea cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Râmnicu Vâlcea, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea cu tren.
Facilităţi CFR Calatori
Zona de liniste
Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Vagon de dormit

Iaşi la Râmnicu Vâlcea Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
3.3kg
Autobuz
22.1kg
Zbor
883.2kg
Mașină
85.2kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Râmnicu Vâlcea sunt 3.3kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Râmnicu Vâlcea? Luând trenul între Iaşi și Râmnicu Vâlcea veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 879.8kg față de un zbor, 18.7kg față de autobuz și 81.8kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea?
Un bilet de tren de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea este de 177,52RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 128,61RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea este de 128,61RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Râmnicu Vâlcea cu tren?
Distanța între Iaşi și Râmnicu Vâlcea este de 338,9 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Râmnicu Vâlcea?
Călătoria de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea durează în medie 9 h 48 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 5 h 52 min.
Ce companii operează de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea?
Ruta Iaşi - Râmnicu Vâlcea este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea?
Ruta de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea are în medie 13 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea?
Primul tren de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea pleacă la orele 04:17. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea?
Ultimul tren de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea pleacă la orele 17:07. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 128,61RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Iaşi pentru a merge la Râmnicu Vâlcea. Puteți merge de la Iași și puteți ajunge la Ostroveni H și Râmnicu Vâlcea.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Râmnicu Vâlcea?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Râmnicu Vâlcea este 5 h 52 min.
Există un tren direct de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea?
Da, există un tren direct între Iaşi și Râmnicu Vâlcea.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea creează 3.3kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Râmnicu Vâlcea

Rute asemănătoare

Alte rute populare