Gasiți un tren de la Iaşi până la Râmnicu Vâlcea

Începe de la
92,97 RON
Descoperă
Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea. Însă în medie veți plăti în jur de 144,54 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 92,97 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Iaşi la Râmnicu Vâlcea transport tren

Cel mai bun preț 92,97 RON
Durata călătoriei 17 h 36 min
Călătorii pe zi 26
Prima plecare 07:07
Ultima plecare 02:30
Distanța 339 km
Plecare Iaşi
Sosire Râmnicu Vâlcea
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
26
Transportatori
2
Prețul minim
92,97 RON
Prețul maxim
182,22 RON

Iaşi - Râmnicu Vâlcea

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea cu trenul?

Pentru a ajunge mai repede de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Iaşi și Râmnicu Vâlcea vor termina călătoria în 12 h 28 min. În medie, vă va lua cam 17 h 36 min pentru a parcurge 339 km între Iaşi și Râmnicu Vâlcea.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea la 07:07. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 02:30. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Când călătoresc de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Puteți pleca din Iaşi la stații precum Nicolina, Iași și Remiza T. Socola H. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Râmnicu Vâlcea la următoarele stații: Râmnicu Vâlcea și Râmnicu Vâlcea Nord H. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Iaşi și Râmnicu Vâlcea. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea sunt în fiecare zi?

În medie, sunt 26 plecări zilnice de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la 32 de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ Infofer și CFR Călători și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie plecări de la Iaşi care merg direct la Râmnicu Vâlcea. Există 26 călătorii cu una sau mai multe schimbări

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback