Tren Iaşi - Râmnicu Vâlcea prețuri de la 18,08 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Iaşi la Râmnicu Vâlcea cu trenul

Călătoria de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea cu trenul este de 339,27 km și durează 10 ore 32 min.. Există 12 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 03:12 și ultima la 16:07. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea cu tren pentru doar 18,08 lei sau până la 247,89 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 18,08 lei.

Cel mai mic pret18,08 lei
Durata călătoriei10 ore 32 min.
Conexiune pe zi12
Cel mai mic pret18,08 lei
Cel mai mare preț247,89 lei
Prima Plecare03:12
Ultima Plecare16:07
Distanţă339,27 km
PlecareIaşi
SosireRâmnicu Vâlcea
TransportatoriRegio Calatori, Interregional Calatori

Tren Bilete de la Iași la Râmnicu Vâlcea

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătoria de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea?

În medie, un bilet de tren de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea vă va costa 169,21 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 18,08 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 169,21 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea.

Cât de lungă este călătoria de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 10 ore 32 min.. Atât durează să traversați 339,27 km de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea ar putea să dureze mai mult de 10 ore 32 min.. Călătoria de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea acoperă o distanță de 339,27 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 10 ore 32 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 5 ore 55 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea?

În Iaşi, stațiile de plecare includ Iași, Billa. Când veți sosi în Râmnicu Vâlcea, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Ramnicu Valcea,Ramnicu Valcea (Romania). Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea?

În medie, sunt 12 plecări zilnice de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 0 plecări de la Iaşi care merg direct la Râmnicu Vâlcea. Există 12 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Râmnicu Vâlcea

Bilete ieftine de tren de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Râmnicu Vâlcea

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 18,08 lei la 141,85 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 87% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Râmnicu Vâlcea pot fi găsite până la 18,08 lei dacă aveți noroc sau 115,51 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 143,85 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Râmnicu Vâlcea cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Râmnicu Vâlcea, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Interregional Calatori este o companie feroviară românească care operează trenuri de călători în toată țara. Compania a fost înființată în 2013 și este o filială a companiei de căi ferate de stat române, CFR. Interregional Calatori operează atât trenuri regionale, cât și interurbane, care fac legătura între marile orașe și orașe din România.

Servicii la bord Regio Calatori, Interregional Calatori și CFR Calatori de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea cu train.
Facilităţi Regio Calatori Interregional Calatori CFR Calatori
food_and_drink Mancare si bautura check check check
bicycle Bicicleta check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check
luggage Bagaje cross check check
quiet_zone Zona de liniste cross cross check
wifi Wifi cross cross check
power_sockets Prize cross cross check
accessibility Accesibilitate cross cross check
air_con Aer condiționat cross cross check

Iaşi la Râmnicu Vâlcea Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
23.75kg
Autobuz
25.45kg
Zbor
67.85kg
Mașină
54.28kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Râmnicu Vâlcea sunt 23.75kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Râmnicu Vâlcea? Luând trenul între Iaşi și Râmnicu Vâlcea veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 44.1kg față de un zbor, 1.7kg față de autobuz și 30.53kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea?
Un bilet de tren de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea este de 169,21 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 18,08 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea este de 18,08 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Râmnicu Vâlcea cu tren?
Distanța între Iaşi și Râmnicu Vâlcea este de 339,27 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Râmnicu Vâlcea?
Călătoria de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea durează în medie 10 ore 32 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 5 ore 55 min..
Ce companii operează de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea?
Ruta Iaşi - Râmnicu Vâlcea este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Regio Calatori, Interregional Calatori și CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea?
Ruta de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea are în medie 12 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea?
Primul tren de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea pleacă la orele 03:12. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea?
Ultimul tren de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea pleacă la orele 16:07. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 18,08 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Râmnicu Vâlcea?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Râmnicu Vâlcea este 5 ore 55 min..
Există un tren direct de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea?
Da, există un tren direct între Iaşi și Râmnicu Vâlcea.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea creează 23.75kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Râmnicu Vâlcea

Rute asemănătoare

Alte rute populare