Tren București - Baia Mare prețuri de la 121,52 lei

28.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

București la Baia Mare cu trenul

Călătoria de la București la Baia Mare cu trenul este de 408,22 km și durează 14 ore 6 min.. Există 9 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:08 și ultima la 22:09. Este posibil să călătoriți de la București la Baia Mare cu tren pentru doar 121,52 lei sau până la 195,11 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 121,52 lei.

Cel mai mic pret121,52 lei
Durata călătoriei14 ore 6 min.
Conexiune pe zi9
Cel mai mic pret121,52 lei
Cel mai mare preț195,11 lei
Prima Plecare06:08
Ultima Plecare22:09
Distanţă408,22 km
PlecareBucurești
SosireBaia Mare
TransportatoriCFR Calatori

Tren Bilete de la Bucharest la Baia Mare

Data plecării
marți, 28 mai 2024

Călătoria de la București la Baia Mare cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la București la Baia Mare. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă biletele de tren de la București la Baia Mare?

Prețurile vor varia când călătoriți de la București la Baia Mare. Însă în medie veți plăti în jur de 140,63 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 121,52 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Baia Mare. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la București la Baia Mare. Însă în medie veți plăti în jur de 140,63 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât de lungă este călătoria de la București la Baia Mare cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 14 ore 6 min.. Atât durează să traversați 408,22 km de la București la Baia Mare. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la București la Baia Mare ar putea să dureze mai mult de 14 ore 6 min.. Călătoria între București și Baia Mare cu trenul durează de obicei 14 ore 6 min. pentru a acoperi o distanță de 408,22 km. Cea mai scurtă călătorie de la București la Baia Mare vă va duce 12 ore 12 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Baia Mare, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

La ce oră sunt plecările de la București la Baia Mare?

În general, prima plecare a zilei din București va fi la 06:08, iar ultima plecare va fi la 22:09. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la București la Baia Mare se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. Prima plecare a serii de la București la Baia Mare este la 06:08, în timp ce ultima călătorie pornește la 22:09. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între București și Baia Mare. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la București la Baia Mare?

Veți putea pleca din București folosind stații precum Bucharest Piata Gara De Nord,Bucuresti Basarab,Bukarest, Autogara Rahova,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Autogara Militari. Acestea vă conectează cu stații care includ BAIA MARE din Baia Mare. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în București, fie în Baia Mare, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii zilnice există de la București la Baia Mare?

Veți putea să călătoriți de la București la Baia Mare folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 9 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la București la Baia Mare folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 2 legături directe de la București la Baia Mare în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 7 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Baia Mare. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Baia Mare

Bilete ieftine de tren de la București la Baia Mare
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Baia Mare.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Baia Mare, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Baia Mare.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Baia Mare

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la București la Baia Mare

Cele mai ieftine bilete de tren București - Baia Mare pot fi găsite până la 88,35 lei dacă aveți noroc sau 98,23 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 114,19 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Baia Mare cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Baia Mare, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la București la Baia Mare
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Baia Mare cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

București la Baia Mare Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
28.58kg
Autobuz
30.62kg
Zbor
81.64kg
Mașină
65.32kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Baia Mare cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Baia Mare sunt 28.58kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Baia Mare? Luând trenul între București și Baia Mare veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 53.06kg față de un zbor, 2.04kg față de autobuz și 36.74kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Baia Mare?
Un bilet de tren de la București la Baia Mare este de 140,63 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 121,52 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Baia Mare?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Baia Mare este de 121,52 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Baia Mare cu tren?
Distanța între București și Baia Mare este de 408,22 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Baia Mare?
Călătoria de la București la Baia Mare durează în medie 14 ore 6 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 12 ore 12 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Baia Mare?
Ruta de la București la Baia Mare are în medie 9 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Baia Mare?
Primul tren de la București la Baia Mare pleacă la orele 06:08. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Baia Mare?
Ultimul tren de la București la Baia Mare pleacă la orele 22:09. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Baia Mare?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 121,52 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Baia Mare?
Există în medie 2 de la București pentru a merge la Baia Mare.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Baia Mare?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Baia Mare este 12 ore 12 min..
Există un tren direct de la București la Baia Mare?
Da, există un tren direct între București și Baia Mare.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Baia Mare?
Călătoria cu tren de la București la Baia Mare creează 28.58kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Baia Mare

Rute asemănătoare

Alte rute populare