Train Illustration

Gasiți un tren de la București până la Baia Mare

Starting from
83,99 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Baia Mare

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Baia Mare? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la București la Baia Mare?

Cele mai ieftine bilete de tren de la București la Baia Mare costă 83,99 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 133,35 RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Baia Mare.București la Baia Mare transport tren

Durata călătoriei 17 h 56 min
Călătorii pe zi 9
Prima plecare 09:08
Ultima plecare 01:09
Distanța 408 km
Plecare București
Sosire Baia Mare
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători,

Prețul biletului București - Baia Mare în fiecare zi

 
Azi
Detalii
122,16 RON
Mâine
Detalii
Detalii
În 2 zile
Detalii
112,39 RON
În 3 zile
Detalii
Detalii
În 4 zile
Detalii
Detalii
În 5 zile
Detalii
Detalii
În 6 zile
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
9
Transportatori
3
Prețul minim
83,99 RON
Prețul maxim
197,77 RON

București - Baia Mare

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

115 RON

Data
Duminică 9 Octombrie 2022
CFR Călători-logo
București Obor - Baia Mare
20:30 - 20:00
CFR Călători
23h 30min
2 schimbări
CO2: 1.17kg
Cel mai ieftin

Cât timp va dura să merg de la București la Baia Mare cu trenul?

Călătoria între București și Baia Mare este lungă de vreo 408 km și de obicei durează aproximativ 17 h 59 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 11 h 30 min. Dacă încercați să ajungeți de la București la Baia Mare cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt primele și ultimele plecări de la București la Baia Mare?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la București la Baia Mare, care de obicei este la 08:46. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 01:09. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Când călătoresc de la București la Baia Mare cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Puteți pleca din București la stații precum București Băneasa, București Nord și București Obor. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Baia Mare la următoarele stații: Baia Mare. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din București și Baia Mare. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la București la Baia Mare sunt în fiecare zi?

Ruta de la București la Baia Mare este deservită de furnizori care includ Infofer, CFR Călători și . De la această listă de furnizori de transport, există până la 14 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la București de 9 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la București la Baia Mare, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 3 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 6 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
157 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback