• Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la București până la Baia Mare Starting from 73,55 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Baia Mare

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Baia Mare

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Baia Mare? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la București la Baia Mare?

Cele mai ieftine bilete de tren de la București la Baia Mare costă 73,55 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 127,34 RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Baia Mare.București la Baia Mare transport tren

Cel mai bun preț 96,40 RON
Durata călătoriei 18 h 2 min
Călătorii pe zi 12
Prima plecare 08:46
Ultima plecare 00:05
Distanța 408 km

Prețul biletului București - Baia Mare în fiecare zi

 
Azi
Detalii
631,79 RON
92,57 RON
Mâine
Detalii
Detalii
Detalii
În 2 zile
Detalii
Detalii
Detalii
În 3 zile
102,10 RON
Detalii
Detalii
În 4 zile
96,40 RON
Detalii
Detalii
În 5 zile
Detalii
Detalii
Detalii
În 6 zile
Detalii
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
14
Transportatori
1
Prețul minim
73,55 RON
Prețul maxim
188,65 RON

București - Baia Mare

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

96,40 RON

Data
Marți 26 Octombrie 2021
CFR Călători-logo
București Obor - Baia Mare
17:15 - 09:20
CFR Călători
16h 5min
2 schimbări
CO2: 14.68kg
Cel mai ieftin
Transport Zbor

213,31 RON

Data
Joi 4 Noiembrie 2021
TAROM-logo
Otopeni Intl - Baia Mare
13:50 - 15:15
TAROM
1h 25min
CO2: 81.96kg
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 16 h 5 min
București Obor - Baia Mare
20:15 - 12:20
102,10 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 14 h 13 min
București Băneasa - Baia Mare
22:07 - 12:20
104,30 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 16 h 14 min
București Nord - Baia Mare
09:00 - 01:14
109 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 12 h 15 min
București Nord - Baia Mare
00:05 - 12:20
110,90 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 5 h 40 min
București Nord - Baia Mare
21:45 - 16:05
115 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 3 h 5 min
București Băneasa - Baia Mare
19:10 - 16:05
119,30 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 10 min
București Obor - Baia Mare
16:15 - 16:05
142,65 RON

Cât timp va dura să merg de la București la Baia Mare cu trenul?

Călătoria între București și Baia Mare este lungă de vreo 408 km și de obicei durează aproximativ 19 h 24 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 11 h 30 min. Dacă încercați să ajungeți de la București la Baia Mare cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt primele și ultimele plecări de la București la Baia Mare?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la București la Baia Mare, care de obicei este la 07:30. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 00:05. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Când călătoresc de la București la Baia Mare cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Puteți pleca din București la stații precum București Băneasa, București Nord și București Obor. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Baia Mare la următoarele stații: Baia Mare. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din București și Baia Mare. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la București la Baia Mare sunt în fiecare zi?

Ruta de la București la Baia Mare este deservită de furnizori care includ CFR Călători. De la această listă de furnizori de transport, există până la 14 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la București de 13 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la București la Baia Mare, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 1 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 12 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.