Gasiți un tren de la București până la Baia Mare

Începe de la
122,90 RON
Descoperă

Partenerii noștri

Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.

references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Azi

Descoperă

Mâine

Descoperă

2 Zile

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Baia Mare

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Baia Mare? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la București la Baia Mare?

Cele mai ieftine bilete de tren de la București la Baia Mare costă 96,28 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 133,35 RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Baia Mare.Rezumatul călătoriei cu Tren

Călătoria de la București la Baia Mare de la Train este de 408 km și durează 17 h 32 min. Există conexiuni pe zi, cu prima plecare la 08:08 și ultima la 00:09. Este posibil să călătoriți de la București la Baia Mare cu Train pentru doar 96,28 RON sau până la 197,77 RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este .

Cel mai bun preț 96,28 RON
Durata călătoriei 17 h 32 min
Conexiune pe zi 9
Cel mai mic pret 96,28 RON
Cel mai mare preț 197,77 RON
Prima Plecare 08:08
Ultima Plecare 00:09
Distanţă 408 km
Plecare București
Sosire Baia Mare
Transportatori Infofer, Autogari,

Tren Bilete de la București la Baia Mare

  Feb 03
  Detalii
  Feb 04
  Detalii
  Feb 05
  Detalii
  Feb 06
  Detalii
  Feb 07
  Detalii
  -1°
  Feb 08
  Detalii
  -1°
  Feb 09
  Detalii
  -1°
  Feb 10
  Detalii
  Feb 11
  Detalii
  Feb 12
  Detalii
  Feb 13
  Detalii
  Feb 14
  Detalii
  Feb 15
  Detalii
  Feb 16
  Detalii
  10°
  Feb 17
  Detalii
  10°
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Cel mai bun moment pentru a rezerva București - Baia Mare Excursie

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

București la Baia Mare Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Zbor
116.28kg
Tren
5.712kg
Autobuz
27.744kg
Mașină
19.992kg

Cazari care s-ar putea să vă placă în Baia Mare

Indisponibil

Nu a fost găsită nicio cazare la locația selectată pentru astăzi.

Folosim acest feedback pentru a ne îmbunătăți produsele

întrebări frecvente

Cât timp va dura să merg de la București la Baia Mare cu trenul?

Călătoria între București și Baia Mare este lungă de vreo 408 km și de obicei durează aproximativ 17 h 32 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 12 h 12 min. Dacă încercați să ajungeți de la București la Baia Mare cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt primele și ultimele plecări de la București la Baia Mare?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la București la Baia Mare, care de obicei este la 08:08. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 00:09. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Când călătoresc de la București la Baia Mare cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Puteți pleca din București la stații precum București Băneasa. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Baia Mare la următoarele stații: Baia Mare. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din București și Baia Mare. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la București la Baia Mare sunt în fiecare zi?

Ruta de la București la Baia Mare este deservită de furnizori care includ Infofer, Cfr Călători și . De la această listă de furnizori de transport, există până la 12 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la București de 9 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la București la Baia Mare, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 3 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 6 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback