Gasiți un autobuz de la București până la Braşov

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 51 RON
Durata călătoriei 4 h 55 min
Călătorii pe zi 178
Prima plecare: 03:45
Ultima plecare: 23:30
Distanța 141km

Unde autobuzele să plece de la Braşov?

Autobuzele de la București pleacă din Bucharest Parliament Hotel, Bucharest International Hotel, Bucharest Sheraton Hotel, Bucharest Ibis Palatul Parlamentului Hotel și Bucharest Hilton Garden Inn Hotel, ajungând la Brasov Harmanului Gas Station Braşov.

Prețul biletului București - Braşov în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
21 RON21 RON21 RON21 RON21 RON19 RON21 RON
Detalii Detalii 51 RON Detalii Detalii Detalii Detalii
Detalii Detalii Detalii 29 RON29 RON Detalii Detalii

Autobuze din București spre Braşov


Cu autobuzul pe ruta București-Brașov

Puțin peste trei ore durează o călătorie cu autobuzul București-Brașov, iar avantajele ei sunt date de costul redus al unui bilet, tihna de a admira peisajele și posibilitatea de socializare. Mai mult, punctul de sosire, Autogara 1 (cu multe plecări și sosiri de curse naționale), este situat în apropierea Centrului nou al orașului; drumul până aici și cel până în Centrul vechi al Brașovului pot fi străbătute ușor, fie cu un autobuz (linia 4) sau cu un autobuz midi (liniile 37 și 51), cu plecări din stația Autogara 1 la fiecare 10 minute. Astfel, sunt ușor accesibile zona Dealul Morii, Teatrul Dramatic, Primăria, Parcul Nicolae Titulescu și obiective turistice binecunoscute precum Turnul Negru, Biserica Neagră, Casa Sfatului, Catedrala „Adormirea Maicii Domnului”, Muzeul Mureșenilor, Poarta Schei, Sinagoga și Catedrala Romano-Catolică.

De vizitat în jurul Brașovului

Dacă ținta finală a călătoriei cu autobuzul București-Brașov este una dintre localitățile de mare frumusețe și atractivitate din jurul municipiului Brașov, atunci cea mai bună opțiune de continuare a voiajului rămâne tot autobuzul. Cursele locale asigură legătura cu puncte de maxim interes precum cetățile Râșnov, Rupea, Prejmer și Hărman, Castelul Bran, Rezervația de Urși de la Zărnești, Cheile Râșnoavei, Templul Ursitelor de la Șinca Veche sau cu Predeal, orașul-stațiune aflat la peste 1000 metri altitudine. Toate aceste destinații se află la mai puțin de o oră de călătorie de municipiul Brașov și indiferent că deplasarea aici este una de plăcere sau de afaceri, rutele de transport asigură autobuze la intervale regulate.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another