Autobuz București - Braşov preturi de la 146,20 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 731,00 lei
Mâine 365,50 lei
2 zile 731,00 lei
3 zile 731,00 lei

București la Braşov cu autobuzul

Călătoria de la București la Braşov cu autobuzul este de 141 km și durează 2 ore 47 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:00 și ultima la 00:00. Este posibil să călătoriți de la București la Braşov cu autobuz pentru doar 146,20 lei sau până la 732,47 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 146,20 lei.

Cel mai mic pret146,20 lei
Durata călătoriei2 ore 47 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret146,20 lei
Cel mai mare preț732,47 lei
Prima Plecare00:00
Ultima Plecare00:00
Distanţă141 km
PlecareBucurești
SosireBraşov
TransportatoriDaytrip

Autobuz Bilete de la Bucharest la Braşov

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

De vizitat în jurul Brașovului

Dacă ținta finală a călătoriei cu autobuzul București-Brașov este una dintre localitățile de mare frumusețe și atractivitate din jurul municipiului Brașov, atunci cea mai bună opțiune de continuare a voiajului rămâne tot autobuzul. Cursele locale asigură legătura cu puncte de maxim interes precum cetățile Râșnov, Rupea, Prejmer și Hărman, Castelul Bran, Rezervația de Urși de la Zărnești, Cheile Râșnoavei, Templul Ursitelor de la Șinca Veche sau cu Predeal, orașul-stațiune aflat la peste 1000 metri altitudine. Toate aceste destinații se află la mai puțin de o oră de călătorie de municipiul Brașov și indiferent că deplasarea aici este una de plăcere sau de afaceri, rutele de transport asigură autobuze la intervale regulate. Pe lângă aceste puncte de interes, sunt și o grămadă de stațiuni balneare pe care puteți să le explorați folosind acest portal, extinzând astfel posibilitățile de relaxare și tratament în zona înconjurătoare a Brașovului, fiecare dintre aceste locații fiind accesibilă și ea prin cursele de autobuz locale, oferind astfel o gamă variată de opțiuni pentru toate gusturile și necesitățile.

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Braşov

Bilete ieftine de autobuz de la București la Braşov
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Braşov.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Braşov, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Braşov.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Braşov

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 545,66 lei la 738,33 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 26% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la București la Braşov

Cele mai ieftine bilete de autobuz București - Braşov pot fi găsite până la 51,01 lei dacă aveți noroc sau 374,27 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 745,37 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Braşov cu autobuzul

Când călătoriți la Braşov cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

București la Braşov Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
9.87kg
Autobuz
10.58kg
Zbor
28.2kg
Mașină
22.56kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la București la Braşov?
Un bilet de autobuz de la București la Braşov este de 549,13 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 146,20 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la București la Braşov?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la București la Braşov este de 146,20 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Braşov cu autobuz?
Distanța între București și Braşov este de 141 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Braşov?
Călătoria de la București la Braşov durează în medie 2 ore 47 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 47 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Braşov?
Ruta de la București la Braşov are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Braşov?
Primul autobuz de la București la Braşov pleacă la orele 00:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Braşov?
Ultimul autobuz de la București la Braşov pleacă la orele 00:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Braşov?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 146,20 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Braşov?
Există în medie 1 de la București pentru a merge la Braşov.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Braşov?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Braşov este 2 ore 47 min..
Există un autobuz direct de la București la Braşov?
Da, există un autobuz direct între București și Braşov.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Braşov?
Călătoria cu autobuz de la București la Braşov creează 10.58kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Braşov

Rute asemănătoare

Alte rute populare