Gasiți un autobuz de la București până la Ploieşti


Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 10RON
Durata călătoriei 1 h 17 min
Călătorii pe zi 43
Prima plecare: 02:00
Ultima plecare: 21:30
Distanța 58km

Unde autobuzele să plece de la Ploieşti?

Autobuzele de la București pleacă din Bucuresti - Autogara GSM Trans (Baldovin Parcalabul), Militari, OTP Airport, Gare De Nord Hotel, Parliament Hotel, Hotel Europa Royale, Sheraton Hotel, Hello Hotel, Strada Izvor, Strada Doamnei, International Hotel, JW Marriott Hotel, Bucuresti - Autogara Filaret și Bucuresti - Autogara 13 Septembrie (Millenium Trans Impex SRL), ajungând la Ploiesti - Autogara Sud-Giadi Gold (Ploiesti Sud), Blejoi Gas Station Petrom, Ploiesti, Ploiesti - Spitalul Judetean și Ploiesti - Statie Ploiesti Ploieşti.

Prețul biletului București - Ploieşti în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
6,50 RON Detalii 5,90 RON6,50 RON Detalii 5,90 RON5,90 RON
10 RON10 RON10 RON17,00 RON Detalii 10 RON10 RON

O oră de călătorie pe ruta București-Ploiești

Curse frecvente, durată redusă a voiajului și prețuri extrem de accesibile. Aceste trei elemente sunt sinonime cu o călătorie cu autobuzul București-Ploiești. Ruta auto dintre cele două orașe este una intens tranzitată, așa că indiferent de momentul zilei pentru care a fost planificată o călătorie, aceasta poate fi realizată fără probleme. Cu regularitate, cursele pleacă din Capitală, din zona Gării de Nord, și după aproximativ o oră de voiaj, se ajunge la destinație, în Autogara Sud-Giadi Gold, din Ploiești. Acesta este un nod rutier important, așa că legătura cu zona centrală este asigurată deopotrivă prin autobuze, troleibuze și tramvaie. Liniile 2, 202, 101, 44 și 30 fac posibil accesul rapid de la autogară spre Muzeul de Istorie, Palatul Administrativ, Catedrală, Muzeul Petrolului, Stadion, Muzeul Casa de Târgoveț, Muzeul Ceasului, Halele Centrale, precum și spre parcurile, galeriile comerciale și mall-ul din centrul Ploieștiului.

De vizitat în jurul Ploieștiului

Autobuzele sunt mijlocul de transport la îndemână și pentru excursii sau călătorii de afaceri înspre localitățile învecinate. La circa o oră distanță se află întinsele podgorii din Valea Călugărească; Mânăstirea „Sf. Antonie Cel Mare” din satul Mălăeștii de Jos; Cîmpina cu Castelul „Iulia Hașdeu”; orașul Târgoviște, cu binecunoscutul Turn al Chindiei și Biserica Domnească. Pentru cei care doresc să se bucure deopotrivă de frumusețile naturii și de minuni arhitecturale, Sinaia cu Castelul Peleș și Cota 1400, orașul Vălenii de Munte cu Casa Memorială „Nicolae Iorga” și Biserica „Mănăstirea”, monument religios ctitorit în 1680, sunt alegerile potrivite.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another