Autobuz București - Gura Humorului preturi de la 88,30 lei

Începe de la
88,30 lei

București la Gura Humorului de la autobuz

Călătoria de la București la Gura Humorului de la autobuz este de 347,43 km și durează 11 ore 19 min.. Există 18 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 00:15 și ultima la 23:15. Este posibil să călătoriți de la București la Gura Humorului cu autobuz pentru doar 88,30 lei sau până la 231,27 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 88,30 lei.

Cel mai mic pret88,30 lei
Durata călătoriei11 ore 19 min.
Conexiune pe zi18
Cel mai mic pret88,30 lei
Cel mai mare preț231,27 lei
Prima Plecare00:15
Ultima Plecare23:15
Distanţă347,43 km
PlecareBucurești
SosireGura Humorului
Transportatorisami_trans, compania_rvgDetalii

Autobuz Bilete de la Bucharest la Gura Humorului

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Călătoria de la București la Gura Humorului cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la București la Gura Humorului? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă biletele de autobuz de la București la Gura Humorului?

În medie, un bilet de autobuz de la București la Gura Humorului vă va costa 133,25 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 88,30 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Gura Humorului. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de autobuz de la București la Gura Humorului variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 133,25 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât timp va dura să ajung de la București la Gura Humorului cu autobuzul?

Călătoria de la București la Gura Humorului cu autobuzul va dura, de obicei, 11 ore 19 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 347,43 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 11 ore 19 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între București și Gura Humorului cu autobuzul durează de obicei 11 ore 19 min. pentru a acoperi o distanță de 347,43 km. Cea mai scurtă călătorie de la București la Gura Humorului vă va duce 7 ore 8 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Gura Humorului, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Care stații se utilizează în călătoriile de la București la Gura Humorului?

Puteți pleca din București la stații precum . La finalul călătoriei, veți putea sosi în Gura Humorului la următoarele stații: . Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din București și Gura Humorului. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la București la Gura Humorului au loc în fiecare zi?

Ruta de la București la Gura Humorului este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la București de 18 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la București la Gura Humorului, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 0 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 18 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Gura Humorului. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Gura Humorului

Bilete ieftine de autobuz de la București la Gura Humorului
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Gura Humorului.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Gura Humorului, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Gura Humorului.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Gura Humorului

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la București la Gura Humorului

Cele mai ieftine bilete de autobuz București - Gura Humorului pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Gura Humorului cu autobuzul

Când călătoriți la Gura Humorului cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

București la Gura Humorului Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
24.32kg
Autobuz
26.06kg
Zbor
69.49kg
Mașină
55.59kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la București la Gura Humorului?
Un bilet de autobuz de la București la Gura Humorului este de 133,25 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 88,30 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la București la Gura Humorului?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la București la Gura Humorului este de 88,30 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Gura Humorului cu autobuz?
Distanța între București și Gura Humorului este de 347,43 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Gura Humorului?
Călătoria de la București la Gura Humorului durează în medie 11 ore 19 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 7 ore 8 min..
Ce companii operează de la București la Gura Humorului?
Ruta București - Gura Humorului este acoperită de 8 operator(i). Puteți găsi pe Virail, sami_trans, compania_rvg, apetrans, hermes, trans_nicolaescu, petdor, tarsin, autogari și MirTrans Express ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Gura Humorului?
Ruta de la București la Gura Humorului are în medie 18 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Gura Humorului?
Primul autobuz de la București la Gura Humorului pleacă la orele 00:15. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Gura Humorului?
Ultimul autobuz de la București la Gura Humorului pleacă la orele 23:15. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Gura Humorului?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 88,30 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la București la Gura Humorului?
Există stații 6 de la care puteți pleca de la București pentru a merge la Gura Humorului. Puteți merge de la Bukarest Autogara Rahova, Henri Coandă International Airport, Bucharest Filaret Bus Station, Gara Bucureşti Nord, București Autogara Militari și București Gara Basarab și puteți ajunge la Gura Humorului (Autogara Daily Motors).
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Gura Humorului?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Gura Humorului este 7 ore 8 min..
Există un autobuz direct de la București la Gura Humorului?
Da, există un autobuz direct între București și Gura Humorului.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Gura Humorului?
Călătoria cu autobuz de la București la Gura Humorului creează 26.06kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Gura Humorului

Rute asemănătoare

Alte rute populare