Autobuz București - Budapesta preturi de la 142,68 lei

Începe de la
142,68 lei

București la Budapesta de la autobuz

Călătoria de la București la Budapesta de la autobuz este de 644,16 km și durează 14 ore 17 min.. Există 6 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 00:30 și ultima la 17:30. Este posibil să călătoriți de la București la Budapesta cu autobuz pentru doar 142,68 lei sau până la 441,09 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 142,68 lei.

Cel mai mic pret142,68 lei
Durata călătoriei14 ore 17 min.
Conexiune pe zi6
Cel mai mic pret142,68 lei
Cel mai mare preț441,09 lei
Prima Plecare00:30
Ultima Plecare17:30
Distanţă644,16 km
PlecareBucurești
SosireBudapesta
TransportatoriTAROM, FlixBus

Autobuz Bilete de la Bucharest la Budapest

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Budapesta

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la București la Budapesta. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă biletele de autobuz de la București la Budapesta?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la București la Budapesta costă 142,68 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 211,19 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Budapesta.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Budapesta. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la București la Budapesta. În medie, însă, veți plăti în jur de 211,19 lei pentru un bilet de autobuz. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.

Cât durează să ajung de la București la Budapesta cu autobuzul?

Cu o distanță de 644,16 km între București și Budapesta, de obicei va dura 14 ore 17 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 14 ore 17 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Pentru a ajunge mai repede de la București la Budapesta, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între București și Budapesta vor termina călătoria în 0 ore 50 min.. În medie, va fi nevoie de vreo 14 ore 17 min. pentru a parcurge 644,16 km între București și Budapesta.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la București la Budapesta?

În București, stațiile de plecare includ . Când veți sosi în Budapesta, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum . Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la București la Budapesta sunt în fiecare zi?

Ruta de la București la Budapesta este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la București de 6 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la București la Budapesta, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 6 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Budapesta. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Budapest

Bilete ieftine de autobuz de la București la Budapesta
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Budapesta.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Budapesta, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Budapesta.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Budapest

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 140,68 lei la 275,44 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 49% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la București la Budapesta

Cele mai ieftine bilete de autobuz București - Budapesta pot fi găsite până la 151,48 lei dacă aveți noroc sau 196,67 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 245,49 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Budapesta cu autobuzul

Când călătoriți la Budapesta cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord TAROM și FlixBus de la București la Budapesta
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Budapesta cu bus.
Facilităţi TAROM FlixBus
wifi Wifi check check
luggage Bagaje check check
food_and_drink Mancare si bautura check check
power_sockets Prize cross check
air_con Aer condiționat cross check

București la Budapesta Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
45.09kg
Autobuz
48.31kg
Zbor
128.83kg
Mașină
103.07kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la București la Budapesta?
Un bilet de autobuz de la București la Budapesta este de 211,19 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 142,68 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la București la Budapesta?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la București la Budapesta este de 142,68 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Budapesta cu autobuz?
Distanța între București și Budapesta este de 644,16 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Budapesta?
Călătoria de la București la Budapesta durează în medie 14 ore 17 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 50 min..
Ce companii operează de la București la Budapesta?
Ruta București - Budapesta este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, TAROM și FlixBus ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Budapesta?
Ruta de la București la Budapesta are în medie 6 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Budapesta?
Primul autobuz de la București la Budapesta pleacă la orele 00:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Budapesta?
Ultimul autobuz de la București la Budapesta pleacă la orele 17:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Budapesta?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 142,68 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la București la Budapesta?
Există stații 6 de la care puteți pleca de la București pentru a merge la Budapesta. Puteți merge de la Bukarest Autogara Rahova, Henri Coandă International Airport, Bucharest Filaret Bus Station, Gara Bucureşti Nord, București Autogara Militari și București Gara Basarab și puteți ajunge la Keleti Pályaudvar, Budapest-Kelenföld, Budapest Deli, Budapest Airport, Budapest Clark Ádám Tér, Budapest-Deli pu, Budapest Nyugati pályaudvar și Budapest Népliget.
Câte conexiuni directe merg de la București la Budapesta?
Există în medie 6 de la București pentru a merge la Budapesta.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Budapesta?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Budapesta este 0 ore 50 min..
Există un autobuz direct de la București la Budapesta?
Da, există un autobuz direct între București și Budapesta.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Budapesta?
Călătoria cu autobuz de la București la Budapesta creează 48.31kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Budapesta

Rute asemănătoare

Alte rute populare