Autobuz București - София preturi de la 64,45 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 118,35 lei
Mâine 119,37 lei
2 zile 119,32 lei
3 zile 123,53 lei

București la София cu autobuzul

Călătoria de la București la София cu autobuzul este de 296,03 km și durează 7 ore 14 min.. Există 7 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 22:45 și ultima la 23:30. Este posibil să călătoriți de la București la София cu autobuz pentru doar 64,45 lei sau până la 1.537,59 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 64,45 lei.

Cel mai mic pret64,45 lei
Durata călătoriei7 ore 14 min.
Conexiune pe zi7
Cel mai mic pret64,45 lei
Cel mai mare preț1.537,59 lei
Prima Plecare22:45
Ultima Plecare23:30
Distanţă296,03 km
PlecareBucurești
SosireСофия
TransportatoriFlixBus, Union Ivkoni InternationalDetalii

Autobuz Bilete de la București la София

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Ajungeți de la București la София cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la София? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la București la София?

Când călătoriți de la București la София, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 314,63 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 64,45 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la София. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de autobuz de la București la София variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 314,63 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la București la София cu autobuzul?

Călătoria de la București la София cu autobuzul va dura, de obicei, 7 ore 14 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 296,03 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 7 ore 14 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria de la București la София acoperă o distanță de 296,03 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 7 ore 14 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 5 ore 0 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la București la София făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când sunt plecările de la București la София?

Prima călătorie a zilei pornește de la București la 22:45. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 23:30. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între București și София. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță. În general, prima plecare a serii din București va fi la 22:45, iar ultima plecare va fi la 23:30. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la București la София se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Care stații se utilizează în călătoriile de la București la София?

Veți putea pleca din București folosind stații precum Bucharest Piata Gara De Nord,Bukarest, Autogara Rahova,Bucuresti Basarab,Bucharest Filaret Bus Station,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucharest Autogara Militari. Acestea vă conectează cu stații care includ Sofia, Central Bus Station,Sofia Airport Terminal 1 din София. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în București, fie în София, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la București la София?

În medie, sunt 7 plecări zilnice de la București la София. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 7 plecări de la București care merg direct la София. Există 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la София. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la București la София

Bilete ieftine de autobuz de la București la София
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la София.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la София, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la София.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la București la София

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 69,09 lei la 99,19 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 30% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la București la София

Cele mai ieftine bilete de autobuz București - София pot fi găsite până la 79,26 lei dacă aveți noroc sau 90,84 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 109,65 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la София cu autobuzul

Când călătoriți la София cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

FlixBus, o companie de autobuze de lungă distanță, operează atât în Europa, cât și în Statele Unite. Fondată în 2013, a crescut pentru a deveni unul dintre cei mai mari operatori de autobuze din Europa, conectând peste 2.500 de destinații în 30 de țări. Originar din Germania, FlixBus s-a extins rapid în țările vecine, inclusiv Franța, Italia, Danemarca, Țările de Jos și Croația, oferind în același timp servicii regulate către Norvegia, Spania și Anglia. Cu tarife accesibile și facilități confortabile, cum ar fi Wi-Fi gratuit, prize și toalete la bord, FlixBus oferă o experiență de călătorie convenabilă și plăcută.

Union Ivkoni este o companie bulgară de autobuze care operează pe plan intern și internațional. Fondată în 1992, compania a crescut pentru a deveni unul dintre cei mai mari operatori de autobuze din Bulgaria, cu o flotă de peste 1.000 de autobuze. Union Ivkoni oferă o gamă largă de servicii, inclusiv linii regulate de autobuz, servicii charter și rute internaționale către destinații din întreaga Europă. Compania este cunoscută pentru flota sa modernă, autobuzele confortabile și serviciile de încredere.

Servicii la bord FlixBus și Union Ivkoni de la București la София
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la София cu bus.
Facilităţi FlixBus Union Ivkoni
wifi Wifi check check
power_sockets Prize check check
luggage Bagaje check check
food_and_drink Mancare si bautura check cross
air_con Aer condiționat check check

București la София Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
20.72kg
Autobuz
22.2kg
Zbor
59.21kg
Mașină
47.36kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la București la София?
Un bilet de autobuz de la București la София este de 314,63 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 64,45 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la București la София?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la București la София este de 64,45 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și София cu autobuz?
Distanța între București și София este de 296,03 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și София?
Călătoria de la București la София durează în medie 7 ore 14 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 5 ore 0 min..
Ce companii operează de la București la София?
Ruta București - София este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, FlixBus, Union Ivkoni International, Union Ivkoni și Daytrip ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la София?
Ruta de la București la София are în medie 7 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la София?
Primul autobuz de la București la София pleacă la orele 22:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la София?
Ultimul autobuz de la București la София pleacă la orele 23:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la София?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 64,45 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la София?
Există în medie 7 de la București pentru a merge la София.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și София?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și София este 5 ore 0 min..
Există un autobuz direct de la București la София?
Da, există un autobuz direct între București și София.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la София?
Călătoria cu autobuz de la București la София creează 22.2kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre София

Rute asemănătoare

Alte rute populare