Autobuz București - Barcelona preturi de la 474,47RON

Începe de la
474,47RON
Descoperă

București la Barcelona de la autobuz

Călătoria de la București la Barcelona de la autobuz este de 1.972,0 km și durează 47 h 55 min. Există 3 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 04:45 și ultima la 04:45. Este posibil să călătoriți de la București la Barcelona cu autobuz pentru doar 474,47RON sau până la 708,42RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 474,47RON.

Cel mai bun preț 474,47RON
Durata călătoriei 47 h 55 min
Conexiune pe zi 3
Cel mai mic pret 474,47RON
Cel mai mare preț 708,42RON
Prima Plecare 04:45
Ultima Plecare 04:45
Distanţă 1.972,0 km
Plecare București
Sosire Barcelona
Transportatori FlixBus

Autobuz Bilete de la București la Barcelona

  Sep 29
  603,17RON
  26°
  Sep 30
  Detalii
  27°
  Oct 01
  Detalii
  26°
  Oct 02
  Detalii
  25°
  Oct 03
  Detalii
  24°
  Oct 04
  474,47RON
  24°
  Oct 05
  Detalii
  26°
  Oct 06
  Detalii
  26°
  Oct 07
  587,88RON
  27°
  Oct 08
  Detalii
  25°
  Oct 09
  Detalii
  26°
  Oct 10
  Detalii
  26°
  Oct 11
  Detalii
  25°
  Oct 12
  Detalii
  23°
  Oct 13
  581,38RON
  19°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
26°

Călătoria de la București la Barcelona cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la București la Barcelona. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la București la Barcelona?

Prețurile vor varia când călătoriți de la București la Barcelona. În medie, însă, veți plăti în jur de 635,47RON pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 479,98RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la București la Barcelona

 
Sep 29
Vineri
26°
603,17RON
800,97RON
Sep 30
Sâmbătă
27°
Detalii
Detalii
Oct 01
Duminică
26°
Detalii
Detalii
Oct 02
Luni
25°
Detalii
Detalii
Oct 03
Marți
24°
Detalii
Detalii
Oct 04
Miercuri
24°
474,47RON
178,11RON
Oct 05
Joi
26°
Detalii
Detalii
Bilete ieftine de de la București la Barcelona
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Barcelona.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Barcelona, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Barcelona.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la București la Barcelona

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 512RON la 988RON, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 48% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la București la Barcelona

Cele mai ieftine bilete de autobuz București - Barcelona pot fi găsite până la 444RON dacă aveți noroc sau 678RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 972RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Barcelona cu autobuzul

Când călătoriți la Barcelona cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

FlixBus, o companie de autobuze de lungă distanță, operează atât în Europa, cât și în Statele Unite. Fondată în 2013, a crescut pentru a deveni unul dintre cei mai mari operatori de autobuze din Europa, conectând peste 2.500 de destinații în 30 de țări. Originar din Germania, FlixBus s-a extins rapid în țările vecine, inclusiv Franța, Italia, Danemarca, Țările de Jos și Croația, oferind în același timp servicii regulate către Norvegia, Spania și Anglia. Cu tarife accesibile și facilități confortabile, cum ar fi Wi-Fi gratuit, prize și toalete la bord, FlixBus oferă o experiență de călătorie convenabilă și plăcută.

Servicii la bord FlixBus de la București la Barcelona
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Barcelona cu autobuz.
Facilităţi FlixBus
Wifi
Prize
Bagaje
Mancare si bautura
Aer condiționat

București la Barcelona Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
17.2kg
Autobuz
114.0kg
Zbor
4,558.8kg
Mașină
439.7kg

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la București la Barcelona?
Un bilet de autobuz de la București la Barcelona este de 602,49RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 474,47RON.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la București la Barcelona?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la București la Barcelona este de 474,47RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Barcelona cu autobuz?
Distanța între București și Barcelona este de 1.972,0 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Barcelona?
Călătoria de la București la Barcelona durează în medie 50 h 39 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 47 h 55 min.
Ce companii operează de la București la Barcelona?
Ruta București - Barcelona este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, FlixBus ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Barcelona?
Ruta de la București la Barcelona are în medie 3 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Barcelona?
Primul autobuz de la București la Barcelona pleacă la orele 04:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Barcelona?
Ultimul autobuz de la București la Barcelona pleacă la orele 04:45. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Barcelona?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 474,47RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la București la Barcelona?
Există stații 4 de la care puteți pleca de la București pentru a merge la Barcelona. Puteți merge de la Bucharest Flixbus Stop (autogara Militari), Bucharest Bus Station Militari, Valea Cascadelor St 1, Autogara Filaret și București, Autogara Militari și puteți ajunge la Barcelona Nord, Barcelona Bus Station Sants, Sant Antoni Street și Sants.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Barcelona?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Barcelona este 47 h 55 min.
Există un autobuz direct de la București la Barcelona?
Da, există un autobuz direct între București și Barcelona.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Barcelona?
Călătoria cu autobuz de la București la Barcelona creează 114.0kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Barcelona

Rute asemănătoare

Alte rute populare