Autobuz București - Nantes preturi de la 632,20 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
632,20 lei

București la Nantes cu autobuzul

Călătoria de la București la Nantes cu autobuzul este de 2.156,35 km și durează 51 ore 7 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 03:45 și ultima la 16:30. Este posibil să călătoriți de la București la Nantes cu autobuz pentru doar 632,20 lei sau până la 1.071,24 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 632,20 lei.

Cel mai mic pret632,20 lei
Durata călătoriei51 ore 7 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret632,20 lei
Cel mai mare preț1.071,24 lei
Prima Plecare03:45
Ultima Plecare16:30
Distanţă2.156,35 km
PlecareBucurești
SosireNantes
TransportatoriFlixBus

Autobuz Bilete de la Bucharest la Nantes

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la București la Nantes cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la București la Nantes. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă biletele de autobuz de la București la Nantes?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la București la Nantes costă 632,20 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 849,01 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Nantes.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Nantes. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la București la Nantes, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 849,01 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât de lungă este călătoria de la București la Nantes cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este 51 ore 7 min.. Atât durează să traversați 2.156,35 km de la București la Nantes. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la București la Nantes ar putea să dureze mai mult de 51 ore 7 min.. Călătoria de la București la Nantes acoperă o distanță de 2.156,35 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 51 ore 7 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 44 ore 40 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la București la Nantes făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când călătoresc de la București la Nantes cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între București și Nantes. Vă puteți începe călătoria în București la stații precum Henri Coandă International Airport, OTP,Bucharest Piata Gara De Nord,Bukarest, Autogara Rahova,Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Autogara Militari,Bucuresti Basarab. Acestea se leagă de stații care includ Saint-Sébastien Pas Enchantés,Nantes, Haluchère-Batignolles,NANTES din Nantes. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la București la Nantes.

Câte călătorii de la București la Nantes sunt în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la București la Nantes poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 1 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la București la Nantes. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la București la Nantes variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 0 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 1 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Nantes. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Nantes

Bilete ieftine de autobuz de la București la Nantes
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Nantes.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Nantes, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Nantes.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Nantes

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la București la Nantes

Cele mai ieftine bilete de autobuz București - Nantes pot fi găsite până la 474,66 lei dacă aveți noroc sau 736,56 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 1.081,06 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Nantes cu autobuzul

Când călătoriți la Nantes cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord FlixBus de la București la Nantes
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Nantes cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

București la Nantes Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
150.94kg
Autobuz
161.73kg
Zbor
431.27kg
Mașină
345.02kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la București la Nantes?
Un bilet de autobuz de la București la Nantes este de 849,01 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 632,20 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la București la Nantes?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la București la Nantes este de 632,20 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Nantes cu autobuz?
Distanța între București și Nantes este de 2.156,35 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Nantes?
Călătoria de la București la Nantes durează în medie 51 ore 7 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 44 ore 40 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Nantes?
Ruta de la București la Nantes are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Nantes?
Primul autobuz de la București la Nantes pleacă la orele 03:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Nantes?
Ultimul autobuz de la București la Nantes pleacă la orele 16:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Nantes?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 632,20 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Nantes?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Nantes este 44 ore 40 min..
Există un autobuz direct de la București la Nantes?
Da, există un autobuz direct între București și Nantes.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Nantes?
Călătoria cu autobuz de la București la Nantes creează 161.73kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Alte rute populare