Autobuz București - Varna preturi de la 36,84 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 78,52 lei
Mâine 65,77 lei
2 zile 57,41 lei
3 zile 87,71 lei

București la Varna cu autobuzul

Călătoria de la București la Varna cu autobuzul este de 198,62 km și durează 4 ore 47 min.. Există 12 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 03:40 și ultima la 22:45. Este posibil să călătoriți de la București la Varna cu autobuz pentru doar 36,84 lei sau până la 302,27 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 36,84 lei.

Cel mai mic pret36,84 lei
Durata călătoriei4 ore 47 min.
Conexiune pe zi12
Cel mai mic pret36,84 lei
Cel mai mare preț302,27 lei
Prima Plecare03:40
Ultima Plecare22:45
Distanţă198,62 km
PlecareBucurești
SosireVarna
TransportatoriPegasus, FlixBus

Autobuz Bilete de la Bucharest la Varna

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătoria dvs. de la București la Varna cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Varna? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a călători de la București la Varna?

Prețurile vor varia când călătoriți de la București la Varna. În medie, însă, veți plăti în jur de 113,66 lei pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 36,84 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Varna. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la București la Varna, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 113,66 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât durează să ajung de la București la Varna cu autobuzul?

Călătoria de la București la Varna cu autobuzul va dura, de obicei, 4 ore 47 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 198,62 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 4 ore 47 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între București și Varna cu autobuzul durează de obicei 4 ore 47 min. pentru a acoperi o distanță de 198,62 km. Cea mai scurtă călătorie de la București la Varna vă va duce 4 ore 20 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Varna, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Care stații se utilizează în călătoriile de la București la Varna?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din București de la următoarele stații: Bucharest Autogara Militari,Henri Coandă International Airport, OTP,Bukarest, Autogara Rahova,Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Piata Gara De Nord,Bucuresti Basarab. Sosind la Varna, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Varna Coach Station,Varna Airport, VAR. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Varna.

Câte călătorii de la București la Varna au loc în fiecare zi?

În medie, sunt 12 plecări zilnice de la București la Varna. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 12 plecări de la București care merg direct la Varna. Există 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Varna. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Varna

Bilete ieftine de autobuz de la București la Varna
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Varna.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Varna, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Varna.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Varna

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 55,56 lei la 99,88 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 44% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la București la Varna

Cele mai ieftine bilete de autobuz București - Varna pot fi găsite până la 70,36 lei dacă aveți noroc sau 93,53 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 110,48 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Varna cu autobuzul

Când călătoriți la Varna cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord Pegasus și FlixBus de la București la Varna
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Varna cu bus.
Facilităţi Pegasus FlixBus
wifi Wifi check check
power_sockets Prize check check
air_con Aer condiționat check check
luggage Bagaje cross check
food_and_drink Mancare si bautura cross check

București la Varna Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
13.9kg
Autobuz
14.9kg
Zbor
39.72kg
Mașină
31.78kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la București la Varna?
Un bilet de autobuz de la București la Varna este de 113,66 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 36,84 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la București la Varna?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la București la Varna este de 36,84 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Varna cu autobuz?
Distanța între București și Varna este de 198,62 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Varna?
Călătoria de la București la Varna durează în medie 4 ore 47 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 4 ore 20 min..
Ce companii operează de la București la Varna?
Ruta București - Varna este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Pegasus și FlixBus ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Varna?
Ruta de la București la Varna are în medie 12 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Varna?
Primul autobuz de la București la Varna pleacă la orele 03:40. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Varna?
Ultimul autobuz de la București la Varna pleacă la orele 22:45. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Varna?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 36,84 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Varna?
Există în medie 12 de la București pentru a merge la Varna.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Varna?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Varna este 4 ore 20 min..
Există un autobuz direct de la București la Varna?
Da, există un autobuz direct între București și Varna.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Varna?
Călătoria cu autobuz de la București la Varna creează 14.9kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Rute asemănătoare

Alte rute populare