Autobuz București - Bruxelles preturi de la 366,38 lei

Începe de la
366,38 lei

București la Bruxelles de la autobuz

Călătoria de la București la Bruxelles de la autobuz este de 1.772,9 km și durează 31 ore 57 min.. Există 6 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 01:45 și ultima la 16:50. Este posibil să călătoriți de la București la Bruxelles cu autobuz pentru doar 366,38 lei sau până la 617,49 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 366,38 lei.

Cel mai mic pret366,38 lei
Durata călătoriei31 ore 57 min.
Conexiune pe zi6
Cel mai mic pret366,38 lei
Cel mai mare preț617,49 lei
Prima Plecare01:45
Ultima Plecare16:50
Distanţă1.772,9 km
PlecareBucurești
SosireBruxelles
TransportatoriBlaBlaCar Bus, HiSkyDetalii

Autobuz Bilete de la Bucharest la Brussels

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Călătoria de la București la Bruxelles cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la București la Bruxelles. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la București la Bruxelles?

Prețurile vor varia când călătoriți de la București la Bruxelles. În medie, însă, veți plăti în jur de 490,20 lei pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 366,38 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Bruxelles. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de autobuz de la București la Bruxelles vă va costa 490,20 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât de lungă este călătoria de la București la Bruxelles cu autobuzul?

Călătoria de la București la Bruxelles cu autobuzul va dura, de obicei, 31 ore 57 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 1.772,9 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 31 ore 57 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Distanța dintre București și Bruxelles este în jur de 1.772,9 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 31 ore 57 min.. Totuși, cele mai rapide rute între București și Bruxelles durează 1 oră 40 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Care stații se utilizează în călătoriile de la București la Bruxelles?

Veți putea pleca din București folosind stații precum . Acestea vă conectează cu stații care includ din Bruxelles. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în București, fie în Bruxelles, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din București spre Bruxelles?

Dacă vreți să ajungeți de la București la Bruxelles, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 6 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 2 călătorii directe între București și Bruxelles. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 4 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Bruxelles. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Brussels

Bilete ieftine de autobuz de la București la Bruxelles
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Bruxelles.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Bruxelles, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Bruxelles.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Brussels

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 28,05 lei la 1.005,47 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 97% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la București la Bruxelles

Cele mai ieftine bilete de autobuz București - Bruxelles pot fi găsite până la 390,37 lei dacă aveți noroc sau 564,35 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 677,05 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Bruxelles cu autobuzul

Când călătoriți la Bruxelles cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

BlaBlaCar Bus este un serviciu de autobuz de lungă distanță disponibil în mai multe țări, inclusiv Franța, Germania și regiunea Benelux. Este o filială a BlaBlaCar, o platformă de carpooling.BlaBlaCar. Compania operează autobuze către și dinspre stații precum Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milano, Barcelona North Bus Station, Charles de Aeroportul Gaulle 3, trenul Annecy, aeroportul Stuttgart și autogara Victoria.

Servicii la bord BlaBlaCar Bus, HiSky și TAROM de la București la Bruxelles
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Bruxelles cu bus.
Facilităţi BlaBlaCar Bus HiSky TAROM FlixBus
wifi Wifi check check check check
power_sockets Prize check cross cross check
luggage Bagaje check check check check
air_con Aer condiționat check cross cross check
food_and_drink Mancare si bautura cross check check check

București la Bruxelles Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
124.1kg
Autobuz
132.97kg
Zbor
354.58kg
Mașină
283.66kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la București la Bruxelles?
Un bilet de autobuz de la București la Bruxelles este de 490,20 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 366,38 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la București la Bruxelles?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la București la Bruxelles este de 366,38 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Bruxelles cu autobuz?
Distanța între București și Bruxelles este de 1.772,9 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Bruxelles?
Călătoria de la București la Bruxelles durează în medie 31 ore 57 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 40 min..
Ce companii operează de la București la Bruxelles?
Ruta București - Bruxelles este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, BlaBlaCar Bus, HiSky, TAROM și FlixBus ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Bruxelles?
Ruta de la București la Bruxelles are în medie 6 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Bruxelles?
Primul autobuz de la București la Bruxelles pleacă la orele 01:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Bruxelles?
Ultimul autobuz de la București la Bruxelles pleacă la orele 16:50. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Bruxelles?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 366,38 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la București la Bruxelles?
Există stații 6 de la care puteți pleca de la București pentru a merge la Bruxelles. Puteți merge de la București Autogara Militari, București Gara Basarab, Henri Coandă International Airport, Bukarest Autogara Rahova, Gara Bucureşti Nord și Bucharest Filaret Bus Station și puteți ajunge la Bruxelles-Congres, Zaventem, Bruxelles Gare du Nord, Arcaden, Brussel-Zuid și Brussel.
Câte conexiuni directe merg de la București la Bruxelles?
Există în medie 2 de la București pentru a merge la Bruxelles.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Bruxelles?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Bruxelles este 1 oră 40 min..
Există un autobuz direct de la București la Bruxelles?
Da, există un autobuz direct între București și Bruxelles.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Bruxelles?
Călătoria cu autobuz de la București la Bruxelles creează 132.97kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Bruxelles

Rute asemănătoare

Alte rute populare