Autobuz București - Torino preturi de la 369,90 lei

Începe de la
369,90 lei

București la Torino de la autobuz

Călătoria de la București la Torino de la autobuz este de 1.454,74 km și durează 42 ore 7 min.. Există 5 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 01:45 și ultima la 04:45. Este posibil să călătoriți de la București la Torino cu autobuz pentru doar 369,90 lei sau până la 1.558,65 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 369,90 lei.

Cel mai mic pret369,90 lei
Durata călătoriei42 ore 7 min.
Conexiune pe zi5
Cel mai mic pret369,90 lei
Cel mai mare preț1.558,65 lei
Prima Plecare01:45
Ultima Plecare04:45
Distanţă1.454,74 km
PlecareBucurești
SosireTorino
TransportatoriFlixBus, FlibcoDetalii

Autobuz Bilete de la Bucharest la Turin

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Ajungeți de la București la Torino cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la București la Torino. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la București la Torino?

Când călătoriți de la București la Torino, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 707,98 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 369,90 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Torino. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de autobuz de la București la Torino vă va costa 707,98 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât de lungă este călătoria de la București la Torino cu autobuzul?

Distanța dintre București și Torino este aproximativ 1.454,74 km. În general, va dura în jur de 42 ore 7 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Distanța dintre București și Torino este în jur de 1.454,74 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 42 ore 7 min.. Totuși, cele mai rapide rute între București și Torino durează 32 ore 15 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Când călătoresc de la București la Torino cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

În București, stațiile de plecare includ . Când veți sosi în Torino, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum . Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la București la Torino au loc în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la București la Torino, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 5 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 0 călătorii directe între București și Torino. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 5 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Torino. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Turin

Bilete ieftine de autobuz de la București la Torino
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Torino.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Torino, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Torino.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Turin

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la București la Torino

Cele mai ieftine bilete de autobuz București - Torino pot fi găsite până la 324,94 lei dacă aveți noroc sau 486,53 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 806,15 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Torino cu autobuzul

Când călătoriți la Torino cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

BlaBlaCar Bus este un serviciu de autobuz de lungă distanță disponibil în mai multe țări, inclusiv Franța, Germania și regiunea Benelux. Este o filială a BlaBlaCar, o platformă de carpooling.BlaBlaCar. Compania operează autobuze către și dinspre stații precum Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milano, Barcelona North Bus Station, Charles de Aeroportul Gaulle 3, trenul Annecy, aeroportul Stuttgart și autogara Victoria.

Flibco este o companie de transport specializată în servicii de transfer care conectează aeroporturi și orașe din întreaga Europă. Cu operațiuni în mai multe țări, cum ar fi Belgia, Franța, Germania, Luxemburg, Țările de Jos și Spania, Flibco oferă diferite servicii, cum ar fi transferuri de la aeroport, transferuri de la oraș la oraș și transferuri private. Compania se mândrește cu o flotă de vehicule moderne și confortabile, iar șoferii săi sunt cunoscuți pentru experiența și profesionalismul lor.

FlixBus, o companie de autobuze de lungă distanță, operează atât în Europa, cât și în Statele Unite. Fondată în 2013, a crescut pentru a deveni unul dintre cei mai mari operatori de autobuze din Europa, conectând peste 2.500 de destinații în 30 de țări. Originar din Germania, FlixBus s-a extins rapid în țările vecine, inclusiv Franța, Italia, Danemarca, Țările de Jos și Croația, oferind în același timp servicii regulate către Norvegia, Spania și Anglia. Cu tarife accesibile și facilități confortabile, cum ar fi Wi-Fi gratuit, prize și toalete la bord, FlixBus oferă o experiență de călătorie convenabilă și plăcută.

Servicii la bord FlixBus, Flibco și BlaBlaCar Bus de la București la Torino
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Torino cu bus.
Facilităţi FlixBus Flibco BlaBlaCar Bus Itabus
wifi Wifi check check check check
power_sockets Prize check check check check
luggage Bagaje check check check check
food_and_drink Mancare si bautura check cross cross check
air_con Aer condiționat check check check check

București la Torino Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
101.83kg
Autobuz
109.11kg
Zbor
290.95kg
Mașină
232.76kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la București la Torino?
Un bilet de autobuz de la București la Torino este de 707,98 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 369,90 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la București la Torino?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la București la Torino este de 369,90 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Torino cu autobuz?
Distanța între București și Torino este de 1.454,74 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Torino?
Călătoria de la București la Torino durează în medie 42 ore 7 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 32 ore 15 min..
Ce companii operează de la București la Torino?
Ruta București - Torino este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, FlixBus, Flibco, BlaBlaCar Bus și Itabus ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Torino?
Ruta de la București la Torino are în medie 5 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Torino?
Primul autobuz de la București la Torino pleacă la orele 01:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Torino?
Ultimul autobuz de la București la Torino pleacă la orele 04:45. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Torino?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 369,90 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la București la Torino?
Există stații 6 de la care puteți pleca de la București pentru a merge la Torino. Puteți merge de la Bukarest Autogara Rahova, Gara Bucureşti Nord, Bucharest Filaret Bus Station, București Autogara Militari, Henri Coandă International Airport și București Gara Basarab și puteți ajunge la Torino, Torino Stura, Torino Corso Vittorio Emanuele II, Turin Porta Nuova, Torino Lingotto și Turin Porta Susa.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Torino?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Torino este 32 ore 15 min..
Există un autobuz direct de la București la Torino?
Da, există un autobuz direct între București și Torino.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Torino?
Călătoria cu autobuz de la București la Torino creează 109.11kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Torino

Rute asemănătoare

Alte rute populare