Autobuz București - Augsburg preturi de la 398,53 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
398,53 lei

București la Augsburg cu autobuzul

Călătoria de la București la Augsburg cu autobuzul este de 1.245,4 km și durează 29 ore 36 min.. Există 3 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 01:45 și ultima la 17:30. Este posibil să călătoriți de la București la Augsburg cu autobuz pentru doar 398,53 lei sau până la 643,92 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 398,53 lei.

Cel mai mic pret398,53 lei
Durata călătoriei29 ore 36 min.
Conexiune pe zi3
Cel mai mic pret398,53 lei
Cel mai mare preț643,92 lei
Prima Plecare01:45
Ultima Plecare17:30
Distanţă1.245,4 km
PlecareBucurești
SosireAugsburg
TransportatoriFlixBus

Autobuz Bilete de la Bucharest la Augsburg

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la București la Augsburg cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la București la Augsburg. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la București la Augsburg?

În medie, un bilet de autobuz de la București la Augsburg vă va costa 532,52 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 398,53 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Augsburg. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 532,52 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Augsburg.

Cât durează să ajung de la București la Augsburg cu autobuzul?

Cu o distanță de 1.245,4 km între București și Augsburg, de obicei va dura 29 ore 36 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 29 ore 36 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria de la București la Augsburg acoperă o distanță de 1.245,4 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 29 ore 36 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 27 ore 45 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la București la Augsburg făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Care stații se utilizează în călătoriile de la București la Augsburg?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între București și Augsburg. Vă puteți începe călătoria în București la stații precum Henri Coandă International Airport, OTP,Bucharest Piata Gara De Nord,Bukarest, Autogara Rahova,Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Autogara Militari,Bucuresti Basarab. Acestea se leagă de stații care includ Karlstraße, Augsburg (Bayern),Alpenstraße, Augsburg (Bayern),Augsburg - P+R Oberhausen Nord din Augsburg. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la București la Augsburg.

Câte călătorii zilnice există de la București la Augsburg?

Dacă vreți să ajungeți de la București la Augsburg, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 3 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 0 călătorii directe între București și Augsburg. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 3 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Augsburg. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Augsburg

Bilete ieftine de autobuz de la București la Augsburg
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Augsburg.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Augsburg, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Augsburg.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Augsburg

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 275,74 lei la 748,30 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 63% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la București la Augsburg

Cele mai ieftine bilete de autobuz București - Augsburg pot fi găsite până la 356,70 lei dacă aveți noroc sau 454,70 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 797,85 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Augsburg cu autobuzul

Când călătoriți la Augsburg cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord FlixBus de la București la Augsburg
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Augsburg cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

București la Augsburg Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
87.18kg
Autobuz
93.41kg
Zbor
249.08kg
Mașină
199.26kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la București la Augsburg?
Un bilet de autobuz de la București la Augsburg este de 532,52 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 398,53 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la București la Augsburg?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la București la Augsburg este de 398,53 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Augsburg cu autobuz?
Distanța între București și Augsburg este de 1.245,4 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Augsburg?
Călătoria de la București la Augsburg durează în medie 29 ore 36 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 27 ore 45 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Augsburg?
Ruta de la București la Augsburg are în medie 3 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Augsburg?
Primul autobuz de la București la Augsburg pleacă la orele 01:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Augsburg?
Ultimul autobuz de la București la Augsburg pleacă la orele 17:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Augsburg?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 398,53 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Augsburg?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Augsburg este 27 ore 45 min..
Există un autobuz direct de la București la Augsburg?
Da, există un autobuz direct între București și Augsburg.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Augsburg?
Călătoria cu autobuz de la București la Augsburg creează 93.41kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Alte rute populare