Gasiți un autobuz de la București până la Reşiţa

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

București la Reşiţa cu autobuzul

Călătoria de la București la Reşiţa cu autobuzul este de 346,44 km și durează 8 ore 50 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 14:30 și ultima la 15:30. Este posibil să călătoriți de la București la Reşiţa cu autobuz pentru doar sau până la . Cel mai bun preț pentru această călătorie este .

Durata călătoriei8 ore 50 min.
Conexiune pe zi1
Prima Plecare14:30
Ultima Plecare15:30
Distanţă346,44 km
PlecareBucurești
SosireReşiţa
Transportatoriautogari

Călătoria de la București la Reşiţa cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la București la Reşiţa. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la București la Reşiţa?

Prețurile biletelor de autobuz de la București la Reşiţa variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la București la Reşiţa vor costa . Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ . Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Reşiţa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la București la Reşiţa, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ . Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât durează călătoria de la București la Reşiţa cu autobuzul?

Călătoria de la București la Reşiţa cu autobuzul va dura, de obicei, 8 ore 50 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 346,44 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 8 ore 50 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între București și Reşiţa este lungă de vreo 346,44 km și de obicei durează aproximativ 8 ore 50 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 8 ore 50 min.. Dacă încercați să ajungeți de la București la Reşiţa cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt primele și ultimele plecări de la București la Reşiţa?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la București la Reşiţa la 14:30. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 15:30. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la București la Reşiţa, care de obicei este la 14:30. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 15:30. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la București la Reşiţa?

Veți putea pleca din București folosind stații precum Bucharest Filaret Bus Station,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucharest Autogara Militari,Bukarest, Autogara Rahova,Bucuresti Basarab,Bucharest Piata Gara De Nord. Acestea vă conectează cu stații care includ Resita din Reşiţa. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în București, fie în Reşiţa, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la București la Reşiţa sunt în fiecare zi?

În medie, sunt 1 plecări zilnice de la București la Reşiţa. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 1 plecări de la București care merg direct la Reşiţa. Există 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Reşiţa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de autobuz de la București la Reşiţa
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Reşiţa.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Reşiţa, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Reşiţa.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la București la Reşiţa

Cele mai ieftine bilete de autobuz București - Reşiţa pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Reşiţa cu autobuzul

Când călătoriți la Reşiţa cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

București la Reşiţa Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
24.25kg
Autobuz
25.98kg
Zbor
69.29kg
Mașină
55.43kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Care este distanța dintre București și Reşiţa cu autobuz?
Distanța între București și Reşiţa este de 346,44 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Reşiţa?
Călătoria de la București la Reşiţa durează în medie 8 ore 50 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 8 ore 50 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Reşiţa?
Ruta de la București la Reşiţa are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Reşiţa?
Primul autobuz de la București la Reşiţa pleacă la orele 14:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Reşiţa?
Ultimul autobuz de la București la Reşiţa pleacă la orele 15:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Reşiţa?
Există în medie 1 de la București pentru a merge la Reşiţa.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Reşiţa?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Reşiţa este 8 ore 50 min..
Există un autobuz direct de la București la Reşiţa?
Da, există un autobuz direct între București și Reşiţa.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Reşiţa?
Călătoria cu autobuz de la București la Reşiţa creează 25.98kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Reşiţa

Rute asemănătoare

Alte rute populare