Autobuz București - Câmpina preturi de la 15,39 lei

Începe de la
15,39 lei

București la Câmpina de la autobuz

Călătoria de la București la Câmpina de la autobuz este de 82,63 km și durează 1 oră 30 min.. Există 10 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 09:30 și ultima la 21:00. Este posibil să călătoriți de la București la Câmpina cu autobuz pentru doar 15,39 lei sau până la 28,78 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 15,39 lei.

Cel mai mic pret15,39 lei
Durata călătoriei1 oră 30 min.
Conexiune pe zi10
Cel mai mic pret15,39 lei
Cel mai mare preț28,78 lei
Prima Plecare09:30
Ultima Plecare21:00
Distanţă82,63 km
PlecareBucurești
SosireCâmpina
Transportatorigsmtrans, sir_transDetalii

Călătoria de la București la Câmpina cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la București la Câmpina. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a călători de la București la Câmpina?

Când călătoriți de la București la Câmpina, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 19,45 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 15,39 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Câmpina. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la București la Câmpina, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 19,45 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât durează să ajung de la București la Câmpina cu autobuzul?

Cu o distanță de 82,63 km între București și Câmpina, de obicei va dura 1 oră 30 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 1 oră 30 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între București și Câmpina este lungă de vreo 82,63 km și de obicei durează aproximativ 1 oră 30 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 1 oră 30 min.. Dacă încercați să ajungeți de la București la Câmpina cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

La ce oră sunt plecările de la București la Câmpina?

În general, prima plecare a zilei din București va fi la 09:30, iar ultima plecare va fi la 21:00. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la București la Câmpina se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la București la Câmpina la 09:30. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 21:00. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care sunt stațiile de pe ruta de la București laCâmpina?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între București și Câmpina. Vă puteți începe călătoria în București la stații precum . Acestea se leagă de stații care includ din Câmpina. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la București la Câmpina.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din București spre Câmpina?

Veți putea să călătoriți de la București la Câmpina folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 10 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la București la Câmpina folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 10 legături directe de la București la Câmpina în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Câmpina. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de autobuz de la București la Câmpina
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Câmpina.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Câmpina, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Câmpina.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la București la Câmpina

Cele mai ieftine bilete de autobuz București - Câmpina pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Câmpina cu autobuzul

Când călătoriți la Câmpina cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

București la Câmpina Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
5.78kg
Autobuz
6.2kg
Zbor
16.53kg
Mașină
13.22kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la București la Câmpina?
Un bilet de autobuz de la București la Câmpina este de 19,45 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 15,39 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la București la Câmpina?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la București la Câmpina este de 15,39 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Câmpina cu autobuz?
Distanța între București și Câmpina este de 82,63 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Câmpina?
Călătoria de la București la Câmpina durează în medie 1 oră 30 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 30 min..
Ce companii operează de la București la Câmpina?
Ruta București - Câmpina este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, gsmtrans, sir_trans, comanto_trans și autogari ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Câmpina?
Ruta de la București la Câmpina are în medie 10 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Câmpina?
Primul autobuz de la București la Câmpina pleacă la orele 09:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Câmpina?
Ultimul autobuz de la București la Câmpina pleacă la orele 21:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Câmpina?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 15,39 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la București la Câmpina?
Există stații 6 de la care puteți pleca de la București pentru a merge la Câmpina. Puteți merge de la Bukarest Autogara Rahova, Gara Bucureşti Nord, Bucharest Filaret Bus Station, București Autogara Militari, Henri Coandă International Airport și București Gara Basarab și puteți ajunge la Cimpina.
Câte conexiuni directe merg de la București la Câmpina?
Există în medie 10 de la București pentru a merge la Câmpina.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Câmpina?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Câmpina este 1 oră 30 min..
Există un autobuz direct de la București la Câmpina?
Da, există un autobuz direct între București și Câmpina.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Câmpina?
Călătoria cu autobuz de la București la Câmpina creează 6.2kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Câmpina

Rute asemănătoare

Alte rute populare